25 hétbe vagyok és már szortírozom a babaruhákat. Mindegy milyen mosószerbe mosom őket ki? Amúgy arielt használok magunknak.
Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 22:48
1/6 anonim válasza:
Lényegében mindegy, csak nagyon jól öblítsd ki. Öblítőt ne használj.
De ajánlom figyelmedbe a mosódiót, ami egy teljesen természetes mosószer, főleg babáknak meg allergiásoknak ajánlják.
2/6 anonim válasza:
én is ariellel mosom + sensitive öblítővel (bármelyik márka sensitive öblítőjével). én viszonylag kevés mosószert rakok a mosógépbe a babaruhákhoz,jól kiöblítem és egyszer átvasalom őket
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én Tide Sensitiv mosóporral (babáknak való kimondottan)mostam ki a pici ruháit öblítő nélkül! (Nem ajánlják az öblítőket!) Jó illata van így is, de nem is ez a lényeg ilyenkor. Aztán későbbre is hagyok munkát, akkor meg majd kivasalom őket.
Üdv.31 hetes kismama
4/6 anonim válasza:
Szia! Én a Brendonban található mosószert, és öblítőt használom, kifejezetten babáknak való. Nagyon kellemes, alig érezhető illata van.
Boldog babavárást: 34 hetes kismama
5/6 anonim válasza:
csatlakozom az elottem szolohoz :D
nem olyan veszesen draga, es sokaig jo (asszem 1500 meg 900 ft)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,tanultam belőle és a vasalás ki is ment a fejemből!Mindenkinek sok Boldogságot !
2008. nov. 13. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!