Hogy takarjam el a hasam ilyen melegben hogy ne látszódjon hogy terhes vagyok? Már kezd látszani de még nem tudja senki a munkahelyemen nem is akarom még elmondani
10-es vagyok
Félidőn túl, azért illik a munkahelyen bejelenteni..találni kellene embert a helyedre..
Vagy nem kell?
(Nem besZolni akarok..semmi közöm hozzá!!)
A 21 hetes kismama vagyok.
Nalunk egy csaj 3honapos volt mikor kiderült hogy terhes, persze titkolta mert dolgozni akart. De nagyon nem tetszett a főnökségnek hogy nem szolt.
Én a helyedben nem titkolnám tovább. A helyedre is kell embert találniuk. Nem hiszem hogy dijazni fogják hogy eddig titkoltad.
Én meg dolgozni akarok azért nem szóltam a főnöknek és tudom ha megtudja a főnököm nem fogja hagyni hogy dolgozzak. De én jolvagyok és bírok is és még lehet.
De majd már elmondom kB 1 hét mulva
Figyu en 5hetesen mar táppénzen voltam.. Ugyebar most vagyok 21 hetes.
Tudtam volna én is dolgozni, de a doki nem engedett.
Sokkal jobb a táppénzem mintha 3műszakban nyomtam volna.
Kirugni nem fognak.
Szabira küld, aztan táppénzre kell menned.
Nekem pl. tunikában látszik, de sportosabb darabokban nem. Egynes szabású pólót, ha betűrök a farmerembe, nem látszik, még ah éten mondta is a főnök, hogy már szeretné látni a pocakom.
21.hét
Ha szülni fogsz, akkor meg gyomorrontas gyanánt nem mész dolgozni?! 🤔 vagy mégis hogy gondoltad?!
Arról nem is beszélve, hogy a saját anyádnak sem mondtad el...
ennyire szégyelled szerencsétlen gyereket?! 😒😒😒
En is ugy tudom nem kuldhet el. En olyan helyen dolgozom ahol vegyszerek vannak, es még minket sem kuldenek el hanem a nalunk "kismama munkanak" csúfolt engedélyezésre ajanlanak fel helyet. Aztan vannak csajok akil elnel vele es vannak akik mennek a tappenzre. (meg van akinek menni kell tappenzre)
Kb 10 ev alatt egy lany volt aki eltitkolta, hogy terhes de sajnos neki elment végül a babaja. (bar most oszinten nagyon sajnalom, de most miért nem kert konnyitettet..) nagyon remelem nálatok / nalad nem ez a helyzet. Ha a baba veszélyeztetese miatt kuldenek el ragaszkodj konnyitett munkavegzeshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!