Én 16+5 vagyok, de már múlt héten éreztem azokat a bizonyos "pillangórepkedést" :)
2019. jún. 14. 18:36
2/9 A kérdező kommentje:
Èn is 16 hetesen èreztem 3 napig,nekem inkább olyan èrzès volt mintha hangyák mászkálnának a hasamba 😃
Aztán egy hètig nem èreztem.
2019. jún. 14. 18:41
3/9 anonim válasza:
Én 16-17 hetesen éreztem először a rúgását, de még annyira gyengén érezhető volt, hogy nem tudtam hogy ez most csak bélmozgás vagy ő. Aztán 17 hetesen pont voltam védőnőnél ahol volt szívhang nézés is, amikor rugott egyet a babám éreztem is valamit és mondta a védőnő hogy na ez ő volt 😊 szóval igen lehet :)
2019. jún. 14. 18:49
4/9 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is bèlmozgásra hasonlit 😊
De szerintem is ő,csak mèg így kicsit hihetetlen 😊
Ès már nagyon vártam,hogy èrezhessem 😊
2019. jún. 14. 18:52
5/9 anonim válasza:
18 hetesen éreztem az első magzatmozgást, úgyhogy 17 hetesen még semmit nem éreztem. :) Amúgy nem nevezném őket rúgásoknak. Inkább gyengéd kis mocorgásnak. Az igazi rúgások még hetekre voltak.
2019. jún. 14. 19:43
6/9 anonim válasza:
17 hetesen éreztem én is. Én se rugasnak mondanám. Inkább simogatás, óvatos érintés. Mostmár rúg határozottan. Már elkezdett látszani is. Na az a nem semmi 😊
2019. jún. 14. 19:47
7/9 khniki válasza:
Én egy büdös kukkot sem éreztem 17 hetesen. 20 hetesen volt először, hogy ki mertem jelenteni: igen, ez a baba volt. 3 határozott nyomkodás volt. :)
2019. jún. 14. 20:12
8/9 anonim válasza:
Lehet az
Én 19
Hetesen éreztem először
2019. jún. 14. 21:23
9/9 anonim válasza:
Ugyanezt éreztem 17 hetesen de már akkor is elég aktív volt :D aztán voltak olyan rúgássai később hogy még meg is ilyetem :D
Most 25 hetesen már kívülről is látni már nem csak azt hogy mocorog hanem azt is hogy helyezkedik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!