13+5 hetes terhes vagyok. Fehér színű krémes folyasom van. Ez normális ilyenkor?
Észrevettem hogy amióta terhes vagyok picit bővebb folyasom van, mert egy icipici folt volt a bugyiban. Az utóbbi pár napban viszont már több, fehér krém állagú folyás hagy foltot, már muszáj egészségügyi betétet betennem. De nincs egész nap folyamatos folyás, csak egy bizonyos adagnyi, aztán semmi.
Nincs neki semmilyen szaga sem.
Ez lehet valami fertőzés vagy ilyenkor ez normális
Tisztaságai ilyenkor amúgy is jobban ajánlott,mert azon jobban látni mikor milyen a folyás és az nagyon fontos :)
De normális a fehér szagtalan.Sőt..talán a legnormálisabb
Igen normális.
Viszont tisztaságit nem nagyon ajánlják terhesség alatt pláne ha izzadsz és nagyon meleg van mert az kicsipheti a nemi szerved, plusz fertőzést kaphatsz el.
Én sem használok.
Miota babát várok hol több hol kevesebb a folyás.
22hkm
Nekem a terhesség elejétől van ilyen folyás van mikor nincs és van mikor kifolyik egyből az egész és van hogy csak fehér krémes.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!