Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudtok szep Angol lany neveket...

Tudtok szep Angol lany neveket amihez paszol a Lakatos?

Figyelt kérdés
Angliaban szulok hamarosan elkene dontenunk a pici nevet viszont gondban vagyunk a nev valasztassal.. a parom Lakatos es nem sok nev illik a Lakatos nevhez :/ koszonok szepen minden nev otletet! puszi egy 7 honapos kismama :)

2019. jún. 14. 00:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Egyik válaszolónak mondanám, hogy honnan tudja hogy nem lesz kettős állampolgár?

Az enyém is itt született és 4 hónaposan meglett neki

2019. jún. 14. 10:38
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Magyar apukàtól

Persze van más aminek még kellett felelni

Utolsó voltam

Szóval érthető ha olyan nevet keres

2019. jún. 14. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ertem en.. Sőt tudom is h lehet az is, de azért nem ez a jellemző. Mivel nem jar automatikusan, meg nem is angol az apuka en nem adnek neki teljesen angol nevet. Sőt mivel az apuka is magyar, gondolom a vezeteknevbol így az a legesszerubb ha olyan nevet keres, ami majdnem ugyanaz a 2 nyelven. Plane h nem is hangzik jol hogy Lakatos John.. Mondjuk ez pont fiú név :D mind2 szülő részéről magyar a rokonsag, ezert nem neznek en csak angol neveket. Ezert javasoltam olyan neveket, amik hasonlóak a 2 nyelven. Szerencsére jo sok van belőle,lehet valogatni.
2019. jún. 14. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van utolsó

Természetesen. Olyan név kell ami mind 2 helyen érthető és lehetőleg ugyan úgy írják és mondják. Pl Emma Hanna stb

2019. jún. 15. 10:52
 15/15 A kérdező kommentje:
nagyon sokan irtatok az Emma nevet aminek orulok mert elso perctol en is erre gondoltam :) hat igen az apukanak nem a legszebb a neve de nem is a neve miatt vagyok vele...:D
2019. jún. 15. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!