4 hetes terhes vagyok, baj ha menstruálok?
Figyelt kérdés
2007. dec. 7. 16:39
1/6 anonim válasza:
Amennyiben sima menzesz, egyáltalán nem baj, lehet, hogy végig meglesz. Ha nagyon görcsöl vagy lökésszerűen friss vér jön, keresd az orvosd. Ne aggódj, nincs ezzel semmi baj. Gratulálok!
2/6 anonim válasza:
nem tragédia én nekem a baba 16 hetes koráig megvolt
3/6 anonim válasza:
Terhesség mellet menstruáltatok?
Szerintem ez nem egészséges, főleg nem az elején, hisz a vérrel együtt a petesejt is leválhat.
Remélem, hogy fordultál már dokihoz is.
Az is lehet, hogy rég elment már a baba.
4/6 anonim válasza:
Azért mert az előző válaszolónak nem volt, még ne ilyesszen meg másokat!!!
Igenis, van aki végig "mensturál", egész szülésig. Szintén a nem egyformaságunk okozza.
Ha nem görcsölsz és nem nagyon vérzel, akkor nem gond, de mindneképp nézesd meg magad, nehogy gond legyen.
5/6 anonim válasza:
A szervezetnek nagyon jó a "memóriája", egyeseknek annyira, hogy abban az időben is produkál vérzést mikor meg kellett volna jönnie, hiába terhes a nő. Nem is ritka jelenség, nem kellene ilyen negatívan állni hozzá. Attól, hogy nekünk még nem így volt, másoknak lehet. És több helyről tudom, hogy ez normális. Volt olyan ismerősöm akinek csak 3 hónapig volt ilyen "emlékeztető" valakinek kb fél időig, de az egyik ismerősömnek végig. Folyamatosan jártak orvoshoz, és nem lett bajuk sem nekik sem a bébiknek.
6/6 anonim válasza:
Ez lehet méhen kívüli terhességnél is. Menj orvoshoz!
Nem akarlak megijeszteni, de biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!