Ki meddig dolgozott terhesség alatt?
Szintén ápolónő, igaz külföldön, itt ha akartam volna sem mehettem volna el táppénzre, ilyenért nincs táppénz, ha valaki terhes az nem azt jelenti hogy beteg. Majdnem a végéig dolgoztam.
A kolléganőm, úgy jött a kórházba dolgozni , hogy előtte terhességi vészes hányás miatt reggel infúzióra járt.
Magyarországon divat ez, hogy a pozitív teszt után az emberek rohannak az orvoshoz kiíratni magukat. Én sosem értettem, aztán a szerencsétlen két évest meg adják be a bölcsödébe mert ugye elfogyott a gyed a táppénz meg kevés volt nem tudtak gyűjteni.
Ma 09:56
Gondolkodj mielőtt írni kezdesz
🤦♀️
15. hètig, gyárban 4 műszakban, nem a legegészségesebb környezetben, innen màr a pozitìv tesztkor táppénzre szoktak menni, de én külsős voltam (màr 3 éve), havonta volt szerződèshosszabbítás, ìgy muszáj voltam maradnon ha akartam gyedet. Itt nincs könnyítés, ha nem bírod viszont látásra!
Viszont a párom megelégelte, hogy veszélyeztetem a babàt így lèpnem kellett, aláírt mégegy szerződést és elmentem tàppénzre. Természtesen nem kaptam többet, úgyhogy elmentem munkanèlkülire, ott a hölgy javaslatára szereztem 1 hónapra papíron munkát, ìgy lettem biztosított szüléskor.
A 2. baba gyes alatt született, most várom hogy kezdje az ovit és kereshessek új munkahelyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!