Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség és fogyókúra?

Terhesség és fogyókúra?

Figyelt kérdés

barátnőm terhes és folyamatosan fogyózik eddig egész életében jojó effektus. Most derült ki hogy 6 hetes terhes azóta még jobban diétázik futni jár ami inkább kocogás gyorsabb gyaloglás. Nem hiszi el nekem , hogy ez nagyon nem jó. Mivel érvelhetnék?

Ha írnátok többen akkor lehet hogy elhinné nekem.

Régóta vágyik a babára de nem akar még többet hízni.

Milyen összhang legyen hogy ne is hízzon mozoghasson is stb. Ötleteket várok!

2010. júl. 8. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan kocoghat. nem lesz semmi bajuk
2010. júl. 8. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne diétázzon, hanem ésszerűen egyen. A mozgás egyáltalán nem árt, csak ne terhelje magát túl. Én mindennap szobabicikliztem 10 percet, összesen 9 kilót híztam, szülés után meg 13-al lettem kevesebb:) Biztasd, hogy mozogjon, és egyen ésszerűen, akkor nem fog hízni, de mondd el neki, hogy a diéta, bár nem árt a babának, őt nagyon le fogja gyengíteni, hiszen a baba mindent elvesz, amire szüksége van, az anyja rovására is. És ha legyengül, akkor nem fog tudni mozogni, és egy idő utána a babára is veszélyes lehet.
2010. júl. 8. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:

verje ki a fejéből a fogyókúrát! ilyenkor pont hogy még jobban oda kell figyelni, hogy eleget és megfelelőt egyen, semmi diéta!

viszont mozogjon nyugodtan, az mindkettejüknek jó!

[link]

[link]

2010. júl. 8. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
En melegen ajanlom neki a Rubint Reka Legy bombajo kismama cimu dvd-jet, es azt hogy egyen a Norbi Update szerint! Nem kell megvenni a Norbis kajakat, egyszeruen nezze meg a tablazatot hogy mikor mit lehet enni! A baratnom tulsulyos volt mielott teherbe esett, elkezdte ezeket csinalni es kisebb sullyal ment szulni mint amennyi volt elotte. (mondom tulsulyos volt, de a terhesseg vegere nagyon jol nezett ki, egeszseges volt a baba is es a mama is)
2010. júl. 8. 11:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Azt hittem hogy ezzel ártani fog de ha nem hét akkor bíztatom!

Köszönöm!

A barátnőd miket evett voltak e bevált receptjei?

2010. júl. 8. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha a diéta nem koplalásból áll, hanem egészséges, mértékletess étkezésból akkor semmi gond vele! a mozgás is jót tesz, de túlzásba nem vigye! Esetleg vehetsz neki ajándékba kismama tornát dvd-n, abból nem lehet baj ha a terhességgel minden rendben.
2010. júl. 8. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
A Norbi Utolso titok cimu konyveben 4 csoportba vannak osztva az etelek, fuszerek, szoszok meg minden. Ott meg tudja nezni hogy mit hany oraig lehet enni a nap folyaman. Ja es nem kell ehezni, lehet mindent enni akar csokit is, csak nem mindegy mikor!
2010. júl. 8. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
A mozgásról annyit, hogy annyit mozogjon és olyat, amit a terhessége végén is tud majd csinálni, mert ha most sportol, és abbahagyja később (mert nem bírja pl) akkor könnyen jönnek a kilók.
2010. júl. 8. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Kell a mozgás, és oda kell figyelni az evésre, mert gyorsan jöhetnek a kilók. Hasonló cipőben járok, mint a barátnőd, félek, hogy nagyon elhízok, ezért odafigyelek, és DVD-re tornázok. Mindent eszek, próbálok minél egészségesebben étkezni, persze ez a fogyókúrától messze van. A lényeg, hogy ne koplaljon!
2010. júl. 9. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!