Negatív Prena teszt ellenére down kóros babája született valakinek?
Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 18:41
1/13 anonim válasza:
És ha igen? Attól kevésbé szeretnit majd? Micsoda hülye kérdés?
2/13 anonim válasza:
Az nem kockázatbecslés, hanem igen/nem választ ad. Nyilván mindenhol emberek dolgoznak így lehet hogy fordult már elő a világon ilyen, de semmi értelme a kérdésnek és ez esetben perelhetsz. Vagy csak én nem értem a kérdés lényegét?
3/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy álnegatív eredményt nem adnsk ezek a tesztek, viszont 5%-ban álpozitív lehet. Azaz, ha negatív, az tuti, ha pozitív, az nem biztos. Legalábbis én ezt az információt szűrtem le azokból a tanulmányokból, cikkekből, amiket olvastam (a legtöbb angol nyelvű).
4/13 A kérdező kommentje:
Negatív lett, de most 3.héten olyan jelek bannak a babám ami jellemző egy down szindrómás magzatra
2019. jún. 6. 21:13
5/13 A kérdező kommentje:
31hét
2019. jún. 6. 21:13
6/13 anonim válasza:
Na de mit mondott erre az orvos? Ez nem egy fórumra való kérdés. Ha az orvost nem érzed megfelelőnek akkor keress fel genetikust, bár 31 hetesen már mit csinàlsz..
9/13 anonim válasza:
Mi újság a babáddal kedves kérdező?
10/13 anonim válasza:
31. Heten mi olyat látnak uh-n? Tényleg érdekel, nem kukacoskodásból kérdezem.Amugy én is úgy tudom, hogy álpozitív tévedés fordulhat csak elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!