Miert csinalnak sokan ugy, mintha a terhesseg egy betegseg lenne? Mintha nem lehetne mellette dolgozni?
Jot szorakoztam! 😂 Koszonom! Ennyi harpiat! 😂
Erto olvasas nem megy, csak a masik lehurrogasa...
Ha vettetek volna sokan a faradtsagot es ahelyett, hogy engem itelkezessel vadolva ti itelkeztek, megertettetek volna...
Eloszor is, harmadik gyereket varok. Nem erzem magam a munka hosenek, szerintem ez a normalis, ha nincs gond a terhesseggel.
Korabban veteltem, voltam az elozo terhesseggel 3-4-szer korhazban. Tudom, milyen az. Ezert nem arra gondoltam, nem azt kerdeztem, hogy miert megy tappenzre, aki beteg, akit megvisel a terhesseg, akinek veszelyes a munkaja. Ezeket ti gondoltatok bele. A ti gondolataitokert nem fogok bocsanatot kerni! 😂
Na, mindegy... Ez az oldal ilyen a kozonsegevel. 😂
3.gyerek...jah....na de jót röhögtem
Tipikus első gyerekes kérdést tettél fel!
Cinikus hangvételű kérdés után milyen reakciót vársz egyébként?
Mert rólad semmi nem derült ki, még az sem hogy hanyadik terhességed... Tehát tökre érthető hogy mindenki azt hihette hogy az elsőt várod és hogy soha semmi bajod nem volt a terhesség alatt.
De a hozzászolásod után még mindig nem értem, hogy mi célod volt azon kívül hogy fényezd magad, mert három terhességed is volt és téged sem került el a baj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!