30. héten mért adatai a kisfiamnak tökéletesek, legalábbis az orvos azt mondta. Most utána néztem és a fejecskéje úgy látom, kisebb, mint kellene. 75mm helyett csak 62,2mm. Ez baj? Gond lehet vele?
sokan mondjak, de tenyleg csak ismetelni tudom, hogy ezek a tablazatos izék hozzávetőleges értékek, nem kell mm-re egyezniuk.
Amugy meg mondhat barki barmit, a picik nem egyszerre fejlodnek, amikor az egyik ismeros megnezte a 4ds videonkat siman mondta, hogy fiu, anelkul hogy latta volna a futyijet. a férfi es noi csontvaz elegge durván más, és szerintem ez a kulonbseg a pocaklakókra is ervenyes, bár nem olyan látványosan, mint a felnotteknel, hanem par mm-ben látszik.. a tablazatos ertekek meg "unisexek".
meg nem tudom a dokid csinalta e az uh-t, de ha o, akkor bizhatsz benne, tenyleg!
A mérésről csak annyit, hogy 2 héttel túlhordtam a babámat 36 hetesen azt monták, hogy 4190 g. Majdnem rosszul lettem. Teltek múltak a hetek, szülésnek semmi jele. A szülés előtti napon azt mndták 3900 g a baba, na akkor már kész voltam, jött egy másik doki mért mindent a gyereken, nyomkodta a hasam. Végül úgy döntöttek megcsászároznak, mert a 42. héten zárt volt a méhszáj a baba feje kimozdult. 4180 g-mal született, de mint kiderült a mellkasa szélesebb volt, mint a feje, így valószínü természetes úton meg sem tudott volna születni. Pedig előőte nep mértek mindent, de ezt valahogy nem vették észre. Szóval ne aggód, nem mérnek pontosan a műszerek. Gyönyörű és egészsége kisfiad fog születni.
Szép szülést!
nekem is a 36. héten 36 cm fejkörfogatot mértek, a 40. héten megszületett 33 centivel.
tehát egyáltalán nem mérnek pontosan az uh-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!