Miért nem mozog a babám? Mit csináljak hogy megmozduljon? Lehet valami baja van?
Akkor menj a korhazba most, nezzenek meg.
Remelhetoleg semmi gond nincs, de nekem azt mondtak, hogy a harmadik trimeszterben mar nehany oran at csokkent magzatmozgaskor is hivjam oket, menjek be, csinalnak nst-t, megnezik az aramlast. Nem szabad megvarni, hogy egyaltalan ne legyen mozgas huzamosabb ideig, hanem akkor kell mar menni, amikor meg ugyan van mozgas, csak a megszokottol elteroen. Es inkabb 20x feleslegesen, mint egyszer tul keson...
Nekem vegul 2x kellett bemennem emiatt, eloszor 35 hetesen, akkor minden rendben volt.
Masodjara a 37. het vegen, akkor valoban nem lettek mar valami jok az eredmenyek, az nst-n sem voot tokeletes a szivmukodes/magzatmozgas es meginditottak a szulest.
Soha se értem az idiótákat...
Ha úgy érzik vagy látják, hogy gond van, mi a fa%€t keresnek gyakorin?????
Volt már halálos eset is, ahol egy srác tüneteit leírta. Mindenki írta a marhaságot.
Én meg megmondtam: Menjen orvoshoz, mert amiket leírt azok elég sok mindennek az alap tünetei.
Rá nemsokkal egy hozzátartozó megtalálta gépén azvoldalt a kérdésével, mentett jelszóval...
Elmondta, elhúnyt azvillető s dögöljön meg a sok buta ember itt.
Menni kell, ha érzed valami nem stimmel.
Inkább fuss potya köröket...
Kedves Kérdező! Szabad tudni,mi van a babával?
Én is anno megijedtem párszor,mert amikor meleg volt,a fiam meg sem moccant. Végig aggódtam a nyarat,mert mindig csak este mozgott,mikor már kezdett jobb lenni a levegő. Remélem,minden rendben van a babáddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!