Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam uh. Az orvos azt...

Ma voltam uh. Az orvos azt mondta hogy nagy a baba feje.64 mm.26 hetes vagyok. A papiron az van hogy_:mind a négy kamrában ráterjedő közepes fokú agykamrai tágulat látható. Tapasztalt valaki ilyet? Ez az jelenti hogy vizfejü a picikém?

Figyelt kérdés
Kérlek irjatok a sirást nem birom abbahagynu,mert csak holnap kell menni másik gondolom komolyabb uh-ra
2008. nov. 12. 13:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

akkor téged a kamrák miatt küld tovább,és nem a fejméret miatt,.mert az valóban megfelelő! tudom,hogy nehéz,de nyugi! ne idegeskedj!

szia!

és írd meg mi volt!

2008. nov. 12. 15:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nincs saját dokid akit fel tudnál hívni, és megkérdezni?
2008. nov. 12. 15:48
 13/17 A kérdező kommentje:
A védőnövel felhivtuk az orvost aki a mi orvosunk.Ő mondta hogy jövöhéten menjek uh-ra várjak pár napot.Köszönöm a biztatásokat.
2008. nov. 12. 15:51
 14/17 anonim ***** válasza:
mit mondtak a 4d?
2008. nov. 14. 08:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Voltam 4d-én.A dr azt mondta nem talált semmiféle agykamratágulatot!!!!A fejében talált,egy kis folyadékot,amit azt mondott bármikor felszivodhat,gyakran előfordul.Teljessen átnézett mindent kb.másfél óráig vizsgált.Lemért a kamrákat az egyik:7.4 a másik:6.1 azt mondta 10-ig normális az fölött van baj.Szóval most már azért megnyugottam.Kedden megyek sima uh-ra.Igaz az a kis folyadég idegesit,de az orvos megnyugtatott,nem baj.szóval rendben van azt hiszem:)Mindenkinek boldog babavárást és EGÉSZSÉGES BABÁT KIVÁNOK!!!!!!!!!!!!!
2008. nov. 14. 12:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Jajj de jó!!!!! Gratulálok! Boldog, nyugalmas babavárást: 35 hetes kismama :-))))))))))
2008. nov. 14. 12:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)Viszont kivánok boldog baba várást és sok-sok-sok-sok-sok egészséget!!!
2008. nov. 14. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!