Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam UH-n és a doki nem...

Ma voltam UH-n és a doki nem látott semmit csak annyit mondott hogy 13mm-es a nyálkahártyám. Ma lennék 4 hetes és 2 napos. Lehet ebből még baba? Mikor lát valamit?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A nyálkahártya bíztató. Ha még lenne egy pozitív teszted is az méginkább az lenne. Nekem 5 hét után látták a petezsákot, de a baba még akkor sem látszott csak 1 hét múlva.

2008. nov. 12. 13:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Van három pozitív tesztem. Vasárnap kellett volna megjönni de nem jött és azóta minden reggel csináltam tesztet és mind a három pozitív lett, csak azt hittem ha ma megyek UH-ra akkor már látni fog valamit, és most elkeseredtem egy kicsit hogy még sem.
2008. nov. 12. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, korán voltál. 1-2 hét múlva ha visszamész már ott lesz a babád és lehet hogy már szívhangja(szívverés vagy pulzálás) is lesz! A 3 teszt nem hazudik!

GRATULA! Sok boldogságot!

2008. nov. 12. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy héttel a mensi kimaradása után látott egy 4 mm-es petezsákot rá 2 tétre pedig már szivhang is volt és 4 mm volt a baba.Lehet később ágyazódott be,egy hét mulva már biztos látja a petezsákot is,ne izgulj!Egybként tüneted vmi?
2008. nov. 12. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! 1. vagyok. Akkor még nagyon-nagyon pici lehet a petezsák. Nekem pl nem is a mensestől számították a heteket, hanem az Uh méretek alapján. Semmi gond, ha még nem látszott, 1-2 hét múlva már fog. Addig is vigyázz magatokra :)! Minden jót!
2008. nov. 12. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!