Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9hetesen már tényleg babának...

9hetesen már tényleg babának néz ki?

Figyelt kérdés
Elvetélt az egyik ismerősöm.és állítólag baba formájú volt ami kijött.Ez lehetséges?
2008. nov. 12. 11:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Olyan inkább mint egy kis babszem, nagyjából 8 centi, szóval elég kicsi, ilyenkor kb végtagnyúlványok vannak még csak,amiketfel lehet ismerni, de az arca még nincs rendeződve, sem a fül, sem a szem nincs a helyén.

Természetesen egy anya láthatja benne gyermeke formáját, hiszen nagy stressz éri, de ha csak általánosságban gondolkodunk még csak egy kicsi embrióról van szó.

Nagyon messze van még a baba formától.

2008. nov. 12. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
9+6 hetesen voltam UHn,kaptam képet látszott keze-lába,teljesen ki lehetett venni mindenét pedig alig volt 55 mm.Abszolút babának néz ki.
2008. nov. 12. 11:42
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Ezt azért nem mondanám, nem hiába nevezik az elsö 11 héten embriónak és csak a 12. hét után magzatnak.

Tényleg hasonlit, de ilyenkor még alig van kifejlődve.

2008. nov. 12. 11:44
 4/12 A kérdező kommentje:
csakmert mondja,h mindig azt látja maga előtt.és az csak ugy kicsusszan?bocsi,h hülyeségeket kérdezek,de nem értem.
2008. nov. 12. 11:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem más egy uh kép , mint amikor valóban ott van.

Természetesen megvan mindene, de akkor sincs minden a helyén és nincs kifejlődve.

Elvileg a belek sincsenek még a hasüregben. Szóval keresgess egy kicsit a google-ben pl terhesség hétről-hétre.

Üdv : 1.válaszoló.

Ja és kösz a pontozást.

2008. nov. 12. 11:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a betöltött 10. héten voltam Uh-n. Már mozgatta a kis kezét, a lábai meg égnek álltak. A törzse azért még "egyben" volt a fejével, szóval nyaka még nem nagyon látszot neki. Tényleg olyasmi, mint egy babszemecske végtagokkal, amik persze még aránytalanok.
2008. nov. 12. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem értemhogy csusszan ki, azért egy 9 hetes embryo eléggé megvan tapadva és burok is van, a méhlepény még nincs kész, de igazából nem csak úgy kicsusszan, ahhoz érezni is kell valamit, mert a máhszájnak meg kell nyílnia, a bébinek pedig le kell válnia a méh belső falával, ami kb annyira fájhat mint egy normál mensi,vagy jobban. Általában vérzés kíséri, melesleg nem árt elmenni egy dokihoz, mert lehet, hogy bentmarad valami és azt művi úton kell eltávolítani, mert mérgezést okozhat.
2008. nov. 12. 11:59
 8/12 A kérdező kommentje:

meg is műtötték már.ez ma történt.

én nem pontoztam le senkit.köszi a válaszokat.

2008. nov. 12. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezt a képet találtam egy 9 hetes embrióról:

[link]

2008. nov. 12. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 8 hetesen és 6 naposan olyan kis ufó volt. Lehetett látni a fejét, de az alsó teste inkább ebihalszerű volt. Keze, lába még nem volt, csak végtagrügyek.

A 12. heti UH-n viszont már babaformájú, akkor szépen ki lehet venni a kezeit, lábait.

A 15. héten pedig 4D-sen voltunk, akkor már az ujjacskáit is meg lehet számolni.

2008. nov. 12. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!