14+5 hetes vagyok, megint elkezdett fájdogálni a hasam. Nem görcsöl, inkább szurkál. Attól van hogy növünk, vagy valami baj lehet a bébivel? Elhalhat még ilyen idősen a terhesség?
Szia!Ne is gondolj ilyenekre,csak pozitivan!
Nekem is sürün volt /van/ ilyen érzésem,és ez attol van,h nö a baba,és vele együtt mindened.Boldog babavárást:)
nem hiszem hogy ez probléma lenne. de ha zavar kérdezd meg a dokidat vagy a védönöt.
és igen ilyen idös terhesen is elhalhat, söt nem akarlak megijeszteni, de az utolsó napon is meghalhat. sokszor még az okára sem jönnek rá. de persze nem így kell hozzá állni, de ahogy mondják ez is benne van a pakliban.
Biztos csak azért van mert nőttök! Lassan már látszódni fog a babás has, ilyenkor kezd el gyorsabban nőni! Nyugi, nem lesz semmi baja a babának!
Boldog babavárást!
második válaszoló vagyok. ne gondolj ilyenekre, föleg ne agyalj rajta. de légy vele tisztában.
bármikor elhalhat a magzatod, akár szülés közben is, és persze a 2 napos babád is meghalhat, de meghalhat 5-10 évesen is vagy akár 50 évesen is. ezen hülyeség agyalni, de ahalál nem válogat. légy vele tisztában, de felesleges, ezen gondolkodni, hogy ha... nincs értelme. pozitívan kell hozzá állni, de azt is butaság mondani hogy nem lehetséges. ezért nem is ´ritak erre a kérésedre a többiek semmit, csak hogy pozitív legyél. ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!