Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17-18 hetes magzatnak mennyit...

17-18 hetes magzatnak mennyit kell mozognia? Normális, hogy még ilyenkor alig, vagy egyáltalán nem mozog? Vagy csak én nem érzem?

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Akiknek nem az első terhessége, már ilyenkor is érzi a magzatmozgást.

Nekem mivel az első a 19 héten éreztem biztosan.

Az első gyereknél 19-22 hét között lehet már jobban érezni.

Ne izgulj hamarosan már állandóan fog mocorogni a picur.

2008. nov. 12. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Mozog ő, csak még olyan pici, hogy nem igazán lehet érezni. Én sem éreztem ilyen korban, csak nagyon ritkán. Én a 19-20. héttől éreztem már minden nap, de akkor is gyengén. Most 26 hetesen már erősebbek a mozgások és láthatóak a hasamon. De amúgy ez változó. Alkattól is és a lepény megtapadásától is függ.

Minden jót!

2008. nov. 12. 10:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért valamicskét érzek naponta, lepény mellső falon tapad nekem és vékonyabb vagyok.
2008. nov. 12. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen teljesen normális.Nekem a 19.héten vált először egyértelművé, hogy a baba mozgását érzem.Aztán elteltek úgy napok, hogy megint nem éreztem.Kicsi még a súlyuk és nem mindig érezhető, hogy mozognak,ez attól is függ,hogy hol helyezkednek el éppen.Most vagyok a 25.héten és 3 hete a legaktívabb. Nincs mitől félned, csak légy türelmes még akár 2-3 hétig is.
2008. nov. 12. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:

mozog ő, csak még te nem érzed! :D

én néha van, hogy 3 orankent rendszeresen erzem, neha meg nem erzem csak napi egyszer.. szerintem nincs olyan, hogy "kell" mozognia (majd kesobb lesz, a sokadik het korul, ahol napi 10 mozgasnak meg kell lennie), de most meg nem mindig erezzuk a mozgast, meg azert pihen is, meg van, amikor akkor mozog, amikor te alszol, es akkor nem erzed, stb.

2008. nov. 12. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!