Hanyadik héten kezdted a málnalevél teát inni? Mennyit ittál egy nap?
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 16:27
6/10 anonim válasza:
Hogy az használt vagy sem sosem fog kiderülni.. Úgy voltam vele megprobalom...
36.hettol elkezdett kinyilni a mehszaj, 39.heti vizsgálaton már 2 ujjnyira nyitva volt, ennyivel is mentem szülni.
Kórházba érkezés után 1.5 órával már 4 ujjnyira volt nyitva a mehszaj, rá egy órára pedig már meg is szuletett a kisfiam
Hogy genetika vagy segített esetleg bármit is a tea nem tudom megmondani, de jelenleg is babát várok és fogom inni
7/10 anonim válasza:
36. héttől ittam napi 1 bögrével, 40+1-re császár, a méhszájam totál zárt volt.Én nem hiszek benne.
8/10 anonim válasza:
Bocsánat az offért, de ez a téma érdekel. :)
9/10 anonim válasza:
Nem tágultam, császároztak. A második terhességemnél már nem is ittam.
10/10 anonim válasza:
Én sem tudom, hogy attól-e vagy sem, de kb 4 óra vajúdás után simán megszültem. Azt hiszem én is a 36-37 héten kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!