Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » GS (mm) : 20; szívműködés még...

GS (mm) : 20; szívműködés még nem látható, ha jövő héten nem lesz szívhang, akkor baj lesz - így távoztam ma a nőgyógyászomtól. Mekkora a GS méret amikor a szívhang látható? Nem vagyok túl vidám kedvemben.

Figyelt kérdés
(Nem tudom pontosan hogy 4 vagy 5 hetes terhes vagyok, mert az utolsó menszeszem szept. 23án volt, de október 20án volt egy napos vérzésem, itt még nem tudtam hogy terhes vagyok.)
2008. nov. 12. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia,nekem is szept 23-án volt az utolsó mensesem,szivhangot(inkább valami pulzálást) azonban csak nov.10.-én tudtak behatárolni,állitólag kb 6.hetet betöltötten jelenik meg,ugyhogy ne aggodj,szerintem még nem vagy lemaradva semmiről,mert ugye valjuk be annak kevés az esélye,hogy szept 24.-én már terhesek voltunk!

Ne idegeskedj,jó babavárást!

2008. nov. 12. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon korán mentél dokihoz. 6 hetesen látható a szívműködés. Ne aggódj minden rendben lesz.
2008. nov. 12. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a 6. hét után, tehát a 7-ben látszott a szívműködés.
2008. nov. 12. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:

A szív pulzálása már 6 hetesen látható ÁLTALÁBAN és 7-8 hetesen van szívhang ÁLTALÁBAN!

Szóval ne aggódj, nem vagy lemaradva, az is lehet hogy később fogant! Ha 4-5 hetes vagy, akkor 2 hét múlva menjél vissza a dokihoz és akkor már biztos lesz! Csak ne idegeskedj mert az nem tesz jót!

Minden jót kívánok! Gratula a babához!

2008. nov. 12. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Engem is ilyesztegetett a doki 5 hetesen, szóval átérzem a helyzeted, de! 6 hét 3 naposan megláttuk a babám szívének pulzálását (életem egyik legszebb napja volt). Ne aggódj, a te babácskád még túl pici. Kitartás!

26 hetes kismami :)

2008. nov. 12. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt sajnos nem tudom, hogy mennyinek kell lennie a GS-nek, mert nekem ezt nem írták a papíromra. Nekem 6 hét, 2 naposan még nem volt szívhang, majd egy hét múlva látszódott a 8 mm-es embrió és a szívhang is. Nyugi, neked is minden rendben lesz! Minden jót!
2008. nov. 12. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:
szia én 6hét 3 napos vagyok és a petezsák 25mm-es a te méreted is jó. szívhahg 7. héttőkl van. jó babavárást!
2008. nov. 12. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!