GS (mm) : 20; szívműködés még nem látható, ha jövő héten nem lesz szívhang, akkor baj lesz - így távoztam ma a nőgyógyászomtól. Mekkora a GS méret amikor a szívhang látható? Nem vagyok túl vidám kedvemben.
Szia,nekem is szept 23-án volt az utolsó mensesem,szivhangot(inkább valami pulzálást) azonban csak nov.10.-én tudtak behatárolni,állitólag kb 6.hetet betöltötten jelenik meg,ugyhogy ne aggodj,szerintem még nem vagy lemaradva semmiről,mert ugye valjuk be annak kevés az esélye,hogy szept 24.-én már terhesek voltunk!
Ne idegeskedj,jó babavárást!
A szív pulzálása már 6 hetesen látható ÁLTALÁBAN és 7-8 hetesen van szívhang ÁLTALÁBAN!
Szóval ne aggódj, nem vagy lemaradva, az is lehet hogy később fogant! Ha 4-5 hetes vagy, akkor 2 hét múlva menjél vissza a dokihoz és akkor már biztos lesz! Csak ne idegeskedj mert az nem tesz jót!
Minden jót kívánok! Gratula a babához!
Engem is ilyesztegetett a doki 5 hetesen, szóval átérzem a helyzeted, de! 6 hét 3 naposan megláttuk a babám szívének pulzálását (életem egyik legszebb napja volt). Ne aggódj, a te babácskád még túl pici. Kitartás!
26 hetes kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!