Femibion mellé milyen vitamint szedjek még?
szerintem kálciumra lenne még szükségem,mert nagyon töredezik a körmöm. Szabad mellette azt is szedni?Milyen formátumban?
Tudom,hogy elsősorban a dokitól kéne kérdeznem,de csak 1 hét múlva megyek.
Femibion szedek én is, s mellette kálcium pezsgőtabit iszok minden nap! Igaz a Femibiont már csak egy héten egyszer szedem be!
Orvost kérdeztem, azt mondta nyugodtan!
26 hetes kismama
Ja és néha, mikor eszembe jut még egy-egy C-vitamint is bekapok!
Femibiont szedek minden nap, és mellé reggel este 1-1 db Kalcium+ Magnézium pezsgőtabit, délben pedig egy vas pezsgőtabblettát.
Múlt héten vettek vért, szinte tökéletes a vérképem!:)
23 hetes km
Az nem gond, én majdnem az elejétől ittam a kálciumot melléje!
Első voltam
A Femibion a legjobb terhességi vitamin most, úgyhogy azt szerintem nem nagyon kell még pótolgatnod, csak a vége fele. Egyébként inkább magnézium hiányod lesz majd, kevésbé kálcium.
Viszont lányok én vigyáznék a helyetekben a pezsgőtablettákkal, mert nagyon könnyen okoz vesekövet vagy legalább homokot. Pillanatok alatt lerakódik. Sajnos én is így jártam, úgyhogy egy "szülésen" már túl vagyok. 28 hetesen potyogtattam ki egy követ , iszonyú görcsökkel. Inkább szerintem szedjetek valami gyengébb tablettát. Ezek után én is így tettem........
Semmii nem kell mellé ha csak nem indokolt,én is ezt szedem bár nekem kell Magnézium,ha keményedek,és vas mert vashiányom van.
A pezsgőtabletta helyet jobb lenne a magnerot vagy a sima magneb6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!