Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes vagyok, de a hasam...

11 hetes vagyok, de a hasam akkora, mint ha már 22 hetes lennék. Már most kismama nadrágot kellett vennem, mert szorítanak a farmerjaim. Normális ez?

Figyelt kérdés
2007. dec. 7. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, normális! Mindenkinek egyedi módon növekszik a pocakja, van akinek később látszik, van, akinek korábban. Nekem is kismama nadrágot kellett felvennem már 10-11 hetes korban, mert szorított a rendes naci. Inkább vedd fel, mint rossz legyen a vérkeringésed! Gratula a babához!
2007. dec. 7. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ez valóban alkati és egyéni dolog! Ráadásul az elején vagy még nagyon és ilyenkor gyakran a puffadás miatt érzed úgy, hogy hatalmas a pocakod! Nekem is pár hete még nagyon olyan érzésem volt, hogy hatalmas hasam van, de ez már elmúlt! Szerintem megszünt, vagy enyhült a puffadás + hozzá kell szokni a gondolathoz/látványhoz/érzéshez, hogy márpedig növekszik a pocak! Nekem most biztos már jóval nagyobb a pocim, mint az elején volt, de mostmár nem is veszem észre, nem is zavar! Megszoktam:)! Kitartás és türelem:) Ha pedig úgy érzed, hogy puffadás miatt van ez, akkor ajánlom az espumisan gyöngyöket(kismamák is szedhetik)! Mióta azt szedem, sokkal jobb a közérzetem!

Üdv 14 hetes kismami

2007. dec. 7. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha ez megnyugtat nekem már 8 hetesen kismama nacit kellet hordanom mert az összes gatyámból vagy kilógott a hasam vagy szorított.Pedig 53 kgval kezdtem aterhességet szóval nem voltam nagy darab.
2007. dec. 7. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden terhesség más. Van olyan kismama, akinek már a 8. héten kismamanaci kell, mert nemtudja felhúzni a régi nadrágjait. Normális. Egyszerűen minden kismama másképp alakul át, másképp fejlődik minden baba.
2007. dec. 7. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én meg 55 kilóval indultam és 4 hetesen már kismama nadrág kellett volna, ha nem hidalom át nyári ruhákkal:)

Most 31 hetes vagyok és, mint egy hordó:)

2007. dec. 7. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hordó... Ne mondj ilyet:-) nincs szebb a kismamánál!!!

Nekem is 10 hetesen nőtt meg látványosan először a pocim, úgyhogy én is befizettem több terhesnaciar is, mert a többi nadrágom már nem jött rám, gondoltam, úgyis hordom egész télen, mert csak júniusabn szülök. Ezrét te is jól döntöttél, ne izgulj!!

Meg vettem bandázst, azt is csak javasolni tudom, ezzel ha ahhoz van kedvem, fel tudom venni a régi nacikat is, mert eltakarja és melegíti a nadrágból kilógó pocomat:-)

További szép babavárást és gömbölyödést kívánok.-)

2007. dec. 7. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, főleg, ha vékony alkatú vagy. De egyébként is, kiemelkedik a méh a medencéből és minden átalakul odabent. Én mindig nagyon élveztem, hogy már látszik... Jó babavárást!
2007. dec. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!