Lehet lúgos vizet inni babatervezeskor?
Most vagyunk rajta a baba projekten, és szedek terhes vitamint is. Ma vettem a boltban lúgos vizet, mert úton utfelen azt hallom, hogy el van savasodva a szervezetunk. aztan elgondolkodtam, hogy vajon lehet - e ilyen vizet innom, mert most vagyok abban a helyzetben, hogy még nem teszteltem és nem tudom, hogy terhes vagyok-e vagy sem. És ha igen, azzal ártól-e és ha nem vsgyok az, akkor hátráltató-e ezzel a vízzel a teherbe esés folyamatát!
Bocs, ha a kérdés h.lye,de első gyerekes szülők leszünk majd (remélem minél hamarabb) és sok dologgal még nem vagyok tisztában.
Akik oltogatni jönnek, azokra nem vagyok kíváncsi!
Úr Isten?!! Embernek sose volt szüksége ilyen sz*r*kra. Ma meg mérgezik magukat ilyenekkel, de közben azt sem tudják mi az, csak halottak valami ökörséget.
Drágám a víz alapból semleges, ki tudja mit tesznek bele, hogy lúgos legyen?
Amúgy k*rv*ra felesleges a szervezetet terhelni vele. Szerintem egy orvos sem kísérletezett még ezzel, nincs bebizonyítva, hogy nem árthat. 🤦♀️
Tényleg nagyon savas lehetsz. De a koponyádban VAN. (kémia jó barát)
EGÉSZSÉGES?? NA, NE VICCELJÜNK MÁR!
Bánt a tudat, hogy ilyen buták vannak a felettem álló generációban.
16/L
Szüksége van a szervezetednek? Honnan veszed? Ki mondta?
Csak halkan 🤫 megjegyzem: rohadtul nincs rá szükség.
Kérdezz meg legalább 5 orvost!
Az interneten olvastad, ehhez csak gratulálni tudok. 👏🏼🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!