Iqos terhesen? Sikerül elhagynom?
Kiderült hogy terhes vagyok, napi 1,5 két doboz cigit szívtam eddig. Megpróbáltam letenni, eddig sajnos a legjobb eredemenyem napi 3 szál :( rosszul vagyok az elvonási tünetektől, de mindenképp szeretném letenni.
Iqost használnék addig ameddig teljesen sikerül elhagynom?
6 éven át dohányoztam, párom 2,5 évig. Megbeszéltük, hogy októbertől elkezdünk próbálkozni, hogy család lehessünk.
Szeptember 3-ától nem szívtunk egyetlen egy szálat sem. Igaz, 1 hónapig ilyen folyadékos e cigit szívtunk,aminek a mellékterméke vízgőzös füstként távozott, amikor kifujtuk, majd azzal is felhagytunk.
Igazából meg sefordul a fejünkben hogy hiányzik nekünk és ráadásul mi okkal is hagytuk abba, tudatosan.
Minden fejben dől el!
Igazából simán el lehet hagyni ha az ember babát vár. Ugyanis minden szál előtt fel kell tenni a kérdést: elszívom ezt és lesz 2 perc élvezetem és közben mérgezem a babámat, vagy nem teszem inkább ezt vele?
Aki konkrétan erre a kérdésre azt választja, hogy "cseszek én a babára, a lényeg a 2 perc élvezetem" az nem is érdemel gyereket. A világ legegyszerűbb dolga ezt eldönteni.
Ezért nincs is szükség semmi leszokós placebóra.
Probald ugy, hogy beleszivsz kettot es eloltod, hatha...
En annyira szerencses vagyok, hogy amint terhes lettem, megutaltam a cigifust szagat is :)
Napi 3l viz segit tisztitani
Nap 3 szal az jo eredmeny
Hajra ! Igy tovabb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!