A kókusz pólya jobb vagy a hagyományos?
Pszichológus szerint jót tesz a pólya a baba lelkének, bár tényleg nem tud úgy mozogni benne..Nekem is a hagyományos van, mi is abban nőttünk fel..
29.hetes
Nekem ortopéd gyermekorvos mondta (ja, első válaszoló vagyok) hogy merénylet a gyerekek csípője ellen a pólya. Teljesen természetellenes ugyanis a kiegyenesített, mozdulatlanságra kényszerített láb a kisbabáknak az anyaméh után... Csak gondoljatok bele, születésig felhúzott lábak kizárólagosan, aztán hirtelen minden átmenet nélkül kifeszítés, mozdulatlanság...
Sok baba szereti, ha körbe van bugyolálva, ehhez tökéletes egy szopis párna vagy egy összehajtogatott takaró is. Akinek meg gondja van, hogyan fogja meg a saját gyerekét pólya nélkül, az hogy fogja mondjuk fürdetni? Tén hinni kéne magunkban, hogy nem fogunk elejteni vagy összetörni egy újszülöttet. Támasszátok meg a kis fejecskéjét, ha emelitek, ennyi az egész, nem kell ehhez pólya. Szoptatni is tökéletes a szopipárna, ahhoz sincs szükség a pólyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!