Koraterhesen elmehet a baba, ha autóval sok rázós úton megyek?
Figyelt kérdés
Kb. napi fél órát vezetek nagyon rossz utakon. Próbálok figyelni, de autóm elég vacak és jobban ráz, mint egy átlag autó.2019. máj. 16. 19:11
1/8 anonim válasza:
Ha elmegy tőle akkor egy nagyobb tüsszentéstől is elmegy. Normál esetben nem megy el, csak ha egyébként is van valami alap baj.
3/8 anonim válasza:
Ne aggódj. Jobban ki van párnázva, mint az autód.
4/8 anonim válasza:
Ha ettől elmegy, akkor nem egészséges terhesség.
( nyílván nem lombik esetére mondom)
Én 37 hetesen is így mentem napi 2* 1 h-t erdei mellékúton..
Nem kaptam eltiltást a dokitól sem
Méhszájam rendben volt
5/8 anonim válasza:
Fel ora az szinte semmi. Mi egy oda-vissza 1600 km utazast terveztunk, amikor kiderult, hogy terhes vagyok. Az orvos megengedte, de azert inkabb lemondtam. Ha ilyen hosszu ut is megengedett, akkor napi fel ora az biztosan nem art meg.
6/8 anonim válasza:
Dehogy lesz gond. Az elsővel 24 hetesen még dobozokat emelgettem, most meg kora terhesen a 10 kilós fiamat.
7/8 A kérdező kommentje:
Sokat vártunk rá, azért aggódom.
2019. máj. 20. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!