Szerintetek mennyi esélyem van?!
Figyelt kérdés
Szerintetek van esélyem a babára?! Vettem terhességi tesztet és mind3-nál ott a második csík viszont halvány2019. máj. 14. 12:01
1/7 anonim válasza:
Ismételd meg pár nap múlva. Ha addig sem jön meg, valószínűleg az vagy.
2/7 anonim válasza:
Ha ott a második csík, ráadásul 3 különböző teszten, az bizony pozitív. :) Akkor is, ha halvány.
Mióta késik? Pár nap múlva ismételd meg, erősebbnek kell lennie a csíknak.
Bizony minden jel arra utal, hogy sikerült, de még ne éld bele magad 100%-osan, főleg ha csak mostanában kellene megjönnie a menstruációdnak.
3/7 khniki válasza:
Terhes vagy. :) Drukkolok, hogy megmaradjon!
4/7 A kérdező kommentje:
3napja késik. Vettem 1et drogériába 2 pedig patikába
2019. máj. 14. 12:57
5/7 anonim válasza:
Nem nagyon értelek, nekem amikor 3 napja késett, vettem egy tesztet, pozitív lett, kb. 3 hét múlva mentem a nödokihoz, aki megállapította a terhességet, nem kell több tesztet csinálni, terhes vagy. Gratulálok!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én bizzosra szerettem volna menni és nem biztam az 1ben ezért gondoltam hogy jobb ha veszek
2019. máj. 14. 14:58
7/7 anonim válasza:
Teljesen megertelek en is mindennap csinaltam tesztet nemvartig mert nem tudtam elhinni h vegre van masodik csik
Gratulalok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!