Egy kis futas (kb.10 meter) arthat a babanak?
Mégis mit àrtana neki?
(Én az első terhesség alatt futottam életemben a legjobban - az utolsó buszhoz, komolyan mintha az életemért rohantam volna, a busz bőven előttem volt, csak a piros lámpákban bízhattam, màr 'vért' éreztem a számban, levegőt alig kaptam de muszáj volt rohanni... pedig ez több száz méter volt)
Nem lesz baj, nyugi! :)
De én nem nevetlek ki, mert hasonlóan parázós voltam. :D Én a busz után futottam egyszer 18 hetesen, és utána nekem is voltak hasonló gondolataim. :D
Erősek azok a babák. :) Gondolj bele, akinek pl. van már egy kisgyereke, 1-2-3 éves, egész nap a nagytesó után kell "loholnia", sokszor cipelnie. Más nők pedig elég sokáig végeznek fizikai munkát terhesen is (külföldön jellemzőbb, mint itthon). Aki hozzá van szokva a sportoláshoz, az terhesség alatt is folytathatja, egyik barátnőm 20 hetes koráig ugyanúgy futott 5 km-eket néhány naponta, mint korábban.
39 hetes terhesen még fogocskazok a 3 éves fiammal, es nincs semmi baja a babanak 😅
Jól össze vagyunk rakva, nem lesz baja 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!