Terhesség alatt másnak is ilyen rossz az emésztése?
Holnap lépek a 29.hétbe.
Nekem terhesség előtt is jó ha 3 naponta volt székletem így ha székrekedésem van nem meglepő.
Időnként minden nap van...most másodszor fordul elő, hogy 3napig semmi, már feszített éreztem és a meleg tej se használt.
Reggel ismét ittam tejet hátha csoda történik, így reggel egy nagyon laza széklet lett is,pár óra múlva hasmenés..
Máskor is előfordult,de ez aznap max 2x ment a hasam,így azt se mondanám hogy a szokásos hasmenés..
Bocsi ha hülyén fogalmaztam meg, csak zavar.
Vettem be normafloret,vizet iszom napi 2.6L -t. Igaz sok rostot nem eszem, de más is van így mostanában?
Még a szülés messze van..
Szia!
Sajnos én is így jártam. Előtte max kétnaponta mentem nagyvécézni.
Aztán terhes lettem, és egyszerűen nem ment a nagydolog. Volt, hogy 8 napig nem tudtam elmenni wc-re.
Használtam levolac szirupot, Mira vizet, kúpot.
Minnél jobban haladt előre a terhesség, annál nehezebb volt. Vége felé már a közérzetet is rossz volt, nem is a szüléstől rettegtem, hanem attól, hogy vele együtt más is távozik, és milyen ciki lesz.
Nekem az étvágyam is nagyon rossz volt.
Ahogy megszületett a baba, minden újra a régi lett, mint ha elvágták volna.
Kitartást!
A levolac amit írtál terhesen is lehet?
Akkor normális hogy hol nem megy...hol hasmenést kapsz pár alkalommal?
Már azt hittem rosszat ettem de akkor egész nap futkosnék..
Nekem is folyamatos a székrekedésem sajnos.
Vastablettát szedek pluszban, az még jobban megfogja és úgy érzem keményíti is.
Igyekszem sokat inni (mentes víz)
Gyümölcsöt eszem, lekvárt, kakaót iszom... de nem segít sokat
Ritkán 1-2 ételtől nekem is lett hasmenésem, de nem volt jellemző, inkább 2-3 naponta szenvedtem egy kicsit :p
Már kezdtem aggódni hogy csak én kínlódok így felváltva...
Feszít miatta a hasam is és szívás ez a szorulás XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!