Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érezte így magát...

Más is érezte így magát mielőtt kiderult, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Pár hónapja próbálkozunk a férjemmel, eddig sikertelenül es ez lenne az első terhességem, szóval fogalmam sincs mik lehetnek még tünetek a "tipikus" rosszulleteken kívül.

Egyébként a napokban kellene megjonnie, de azért nem tudom napra pontosan, hogy mikor mert mindig 29-32 napos ciklusaim voltak, múlt hónapban meg még egy hetet késett is, ami eddig még sosem fordult elő.

Szóval tegnap óta érzem furán magam,ami abból áll, hogy olyan szinten vagyok fáradt, hogy ilyet, hogy képtelen vagyok kimaszni az ágyból akkor szoktam erezni, mikor magas lázam van és egész nap csak aludnék. Na most pont így vagyok, magas láz meg torokfájás nélkül. A kozerzetem is fura, tényleg mintha beteg kezdenek lenni, de nem fáj se a torkom, se a nyirokcsomoim, amik szoktak fájni mikor beteg vagyok. Na meg ez a nyengeseg ami szintén akkor van, mikor beteg vagyok. Hogy még az is nehezemre esik, hogy a fürdőbe kimenjek, mert olyan gyengemek érzem magam.

Lehetnek ezek is terhesség jelei? Bevallom, nem akarok még tesztelni, mert szívem szerint várnék egy hetet, hogy megjon-e vagy sem, és utána csinálnám meg a tesztet. Csak érdekel, hogy másnak voltak - e ilyen tünetei, amik végül azt jeleztek, hogy terhes. Egyébként olyan kedd, szerda, csütörtök körül kellene megjonnie, de mondom, mivel nem volt sosem pontos a menzeszem, így nem tudom napra pontosan megmondani, hogy mikor van itt az ideje.

2019. máj. 12. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Én úgy a 6 héttől vagyok állandóan fáradt. Folyton aludnek vagy csak fekudnek.
2019. máj. 12. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi tünetem nem volt teszt előtt, csak hasfájás, mint minden mensi előtt. Én a helyedben inkább tesztelnék, mint hogy mindenféle tünetbe belemagyarázom, hogy terhesség. Neked is könnyebb lenne, mint itt spekulálni
2019. máj. 12. 12:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem magyarázok bele semmibe semmit, csak kíváncsi vagyok, de tesztelni szerintem még korai lenne.
2019. máj. 12. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legelső tüneteim mindkét terhességnél a végtelen alvásigény, mellfájdalom, "mindjárt megjön" érzés a méhemben voltak. Ezek már a nemvárt előtt 4-5 nappal elkezdődtek.
2019. máj. 12. 13:54
 5/10 anonim válasza:
100%
Én a nemvárt előtt kb. 3. naptól enyhe nyilaló fájdalmat éreztem petefészkeknél+méhemnél, de ami miatt szinte biztos voltam, hogy sikült, hogy a mellbimbómba is bele-bele nyilalt és ilyet előtte soha nem tapasztaltam. De tényleg mindenkinél más. Az erős fáradtságot kb. 6. héttől tapasztaltam.
2019. máj. 12. 14:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem ezeken kívül igazából semmi más jelem nincs. Furcsa, mert amúgy a mellem nagyon szokott pár nappal már fájni a menstruációm megjovetele előtt.
2019. máj. 12. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességem első tünete a végtelen kimerültség volt, de olyan szinten, hogy vonszolni tudtam csak magam, sokszor majdnem összeestem. A másodiknál már 4-5 nappal az esedékes mensi előtt jelentkezett ez a fáradtság, férjem mondta, hogy tuti terhes vagyok, vegyek tesztet. 😀 3 nappal a nemvárt előtt pozitív lett.
2019. máj. 12. 18:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Azta utolsó 😊! Tök jó. Mármint nem az, hogy így voltál, hanem, hogy babád lett.
2019. máj. 12. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez a fáradtság nekem is jelentkezett amikor nem tudtam hogy terhes vagyok de már késett, az ágyból alig tudtam felelni alvás után gondoltam biztos elfáradtam a hétvégére de mikora vártam aznap kicsit el is gyengültek de nem tulajdonítottam neki semmit. Utána jött a mellfájdalom ami nem akart elmúlni és ez a mindjárt megjön érzés az is napokig gondoltam úgy is megfog jönni, 6 nap késés él teszteltem :D

21 hkm

2019. máj. 12. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem várttól volt ez az extra fáradékonyság (12 órákat aludtam) , ami sokáig is tartott , de a legelső tünet most ez lehet fura a hajam állaga volt. Egyszerűen annyira dús volt hogy semmit nem tudtam vele csinálni, se összefogni se kiengedni se sehogy nem volt jó okán fura volt kezelhetetlen, és mindenki dicsérte a hajamat milyen szép fényes csillogó,Pedig semmiz nem csináltam vele
2019. máj. 13. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!