Megarthatnak a nehez fizikai feladatok, mikor meg nem is tudok a babarol?
Figyelt kérdés
A nehez szubjektiv. Pl tuzifat pakoltam 2 napig, 30 centis hasogatott fat. Vagy gereblyeztem fureszport a fubol. Vagy festettem keritest, hajolgattam kozben.
Mivel lehetek terhes (5 nap mulva kell tesztelnem) gondoltam megkerdezwm, mit gondoltok, ilyen kis "terhessegnek" arthat-e ez a dolog. Nyilvan ha tudom, akkor mar nem csinalom, de most muszaj volt, es nem tehetem meg, hogy amig nem esem teherbe (akar honapokig) nem csinalom semmit.
2019. máj. 10. 18:58
1/5 anonim válasza:
Nem, ne izgulj :)
Egészséges terhesség ettől nem szakad meg. Ami nem egészséges, az meg ettől függetlenül is elmegy.
2/5 anonim válasza:
Majdnem ugyanezeket csinàltam én is, mert akkor még én sem tudtam. 30 cm-nél nagyobb es nem hasított fát pakoltam és egy tetőt is átszedtünk még ezen kívül, semni baj nem lett, nagy, erős és egészséges babám született.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2019. máj. 10. 20:33
4/5 anonim válasza:
Én is emlegettem nem is keveset mivel nekem össze vissza ciklusaim voltak így azt hittem hogy megint csak késik 6 nap után teszteltem :)
20 hkm
5/5 anonim válasza:
Mikor kiderült, hogy babát várok, egész hétán éjszakás műszakban kb. 20kg-os ládákat pakolásztam, még fájdalomcsillapítót is szedtem be a görcsökre, mert azt hittem meg fog jönni 😀 Már 2 éves a kislányom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!