Holnap töltöm a 6. hetet. Kb.1 hete iszonyat álmos vagyok minden nap. Ez normalis?
Figyelt kérdés
Álva el tudnék aludni legtöbbször,nagyon kellemetlen. Normalis? Ha másnak volt ilyen,meddig tartott?2019. máj. 1. 17:48
1/8 anonim válasza:
Persze hogy normális. A hormon ami benned van, kicsit elszívja az energiádat. Egyéni, hogy kinek meddig tart.
2/8 anonim válasza:
Igen. Lesz rosszabb is pár hétig. Készülj úgy, hogy ha hazaérsz a melóból, már nem nagyon megy más aznap.
Legalábbis én estig aludtam, aztán zuhiztam és aludtam reggelig.
Kb a 10-11. héten lett jobb.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) van már egy nagy lanyom de vele nem emlékszem ilyenre. Munka után mar nem is vagyok sok mindenre képes,es este 8kor alszom. Elég rossz,de akkor normalis.
2019. máj. 1. 18:42
4/8 A kérdező kommentje:
Ma is a ferjem takarított,szinte egész nap feküdtem...
2019. máj. 1. 18:45
5/8 anonim válasza:
Ezért nem kell lelkifurdalást érezned. Pihenj, amennyi jólesik!
6/8 A kérdező kommentje:
Most már fel fogtam,hogy tartalékra kell tennem magam,de sajnos a munkahelyemen is úgy érzem csak tartalékon vagyok :( na de majd elmúlik.
2019. máj. 1. 19:23
7/8 anonim válasza:
Terhesség alatt szinte minden furcsaság normális ;) ez még végképp. Nekem nincs egy percig sem lelkiismeret furdalásom, hogy sokkal kevésbé vagyok produktív a munkahelyemen, ki is irathatnám magam kamu táppénzre, helyette bejárok és igyekszem. Ugyanez otthon,a férjem sokkal több dolgot intéz el, de ha tetszik ha nem, a terhesség sok nőnek igenis rettentő megterhelő és kimerítő, nem lehetünk szuper munkaerők, feleségek, anyák és háziasszonyok egyszerre, ha közben gőzerővel növekszik valaki a testünkben. Ne legyen emiatt rossz érzésed, hallgass a tested jeleire, tudja ő mire van szüksége. És tedd össze a két kezed, hogy ilyen megértő férjed van, sok másmilyen történetet hallottam, szerencsések vagyunk :)
8/8 A kérdező kommentje:
Igen igazad van. Nagyon szépen köszönöm :)
2019. máj. 1. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!