Ki meddig húzta ezekkel az értékekkel?
Figyelt kérdés
Holnap töltöm a 37. Hetet. Már külső,belső méhszáj nyitva van C2211. Méhlepény 3. Fokba érett. Nyilván senki nem tudja mikor fogok szülni,szimplán csak érdekel másnál hogy alakult. Kicsit félek hogy nem veszem észre hogy ez már az. Fiammal indított szülésem volt. Szoktam görcsölgetni néha. Viszont sokat keményedik a hasam. Derékból indul és befeszül a hasam alja,egy fél perc és elmúlik. Ez sokszor van csak olyan időközönként jött,hogy 2 perc,majd 3,5,10. Ezek gondolom akkor csak jóslók lesznek?2019. ápr. 29. 12:45
1/3 anonim válasza:
Igen valószínűleg jóslók
Nekem a 36.heten kezdett nyilni a mehszaj és onnantól folyamatosan távozott belőlem mar a nyakdugo, meg rózsaszínes (gondolom a tágulás miatt) folyásom volt. 39. Hetesen szültem. Nekem nem rendszeres fajadsaim voltak hanem folyamatos fájások, nem tudtam mérni őket, de néha ra kellett borulnom az asztalra. Aznap épp voltam vizsgálaton es mar 2 ujjnyira nyitva volt a mehszaj. Kórházba érkezés után 2.5 órával megszuletett a kisfiam. Hidd el tudni fogod melyik az a fájás amikor beindul a buli. Azt mondják ha mar egy órája rendszeres 5 perces fájásaid vannak akkor kell elindulni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is joslok.
Hasonlo ertekekkel, csak 2.fokban erett lepennyel, 40+4en szultem
3/3 anonim válasza:
Jóslók. Nekem a méhszájam így nyílt 35 héttől, de 1.fokú lepényem volt végig, ami miatt leválasztó kisműtétem volt, mert nem vált le magatól. 39+6 napra szültem egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!