Zsuzsi190 kérdése:
Kedden leszek 36 hetes és tegnap kicsit élénkebb rózsaszínes folyasom volt 2 szer, bementunk az orvosomhoz meg vizsgált és azt monta meg van rövidülve a mehnyakam. Aztán haza jöttünk. Szerintetek hamarosan szulhetek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 29. 12:28
1/10 anonim válasza:
Heteken belül :)
Hogy pontosan mikor nem lehet előre megmondani, valószínűleg elkezdtél tágulni is kicsit de hetekig lehet még húzni így. Még egy hetet maradjon, de onnantól már nem is számít kora babának
2/10 anonim válasza:
Biztos tágulásos vérzés. Ha rendszeres keményedéseket érzel, ami erősödik v sűrűsödik, akkor menjetek vissza. De még húzhatod is akár végig.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát azt monta meg az orvos hogy keddig szedjem a magneb6 3masaval és hogy keddtől már nem lenne korababa, túl sok infót nem adott, tegnap kicsit gorcsoltem is
2019. ápr. 29. 13:45
4/10 anonim válasza:
Igaz nekem 39 hetesen volt. Reggel mikor mentem wc re vettem èszre egésznap tâgulàsos vérzèsem volt fàjàs nèlkül. Este 7 fele ëreztem enyhe fäjàsokat elöször hajnlaban megszületett a fiam.
5/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ez tagulasos vérzés lehetett?!
De zárt a méh szajam csak a mehnyakam rövidült meg
2019. ápr. 29. 14:29
6/10 anonim válasza:
Szerintem lehetett az hisz a mëhnyak megrövidült meg szerintem nyàkdugôbôl is jöhetet igy ki..
7/10 A kérdező kommentje:
Nem rég megint a wcrol fel kelve véres folyast láttam..egy pici gorcsel.
2019. ápr. 29. 19:20
8/10 anonim válasza:
Pihenj sokat hogy még egy kis idöt bent maradjon a babó 😊 de ha ö ki akar bùjni akkor ki is fog
9/10 anonim válasza:
Én kisfiam is 36 héten született nem volt kora szülött mert meg volt a sùlya 3113 gramm volt 51 cm. Ma màr egèszsèges 10 éves nagyfiù. Ne aggódj nem olyan pici màr a babàd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!