Milyen homeopátiás szert ajánlanátok fejfájásra terhesség alatt?
Fejfájást okozhat a folyadék és só hiány is. Két - nálam már bevált - javaslatom van.
1. mokkáskanál só és rá egy jó nagy pohár víz! Nekem 15 perc után észrevehető volt a hatás.
2. lavór és bele annyira meleg (forró) víz, amibe még bele tudod tenni a lábad. A forró víz értágító és lehúzza a fejedből a nyomást. Enyhül a fejfájás.
Nekem ez a kettő már bevált párszor. Igaz nem vagyok se terhes sem pedig nő. 😉
Esetleg próbálhatsz különböző illóolajokat párologtatni. A levendula olaj pl jó fejfájásra. De a neten utána tudsz nézni mik jók még.
Eszembe jutott még egy!
Exem is elég migrénes volt. Neki a citromleves kávé használt! Sima feketekávé cukor és minden nélkül. Bele kb egy evőkanálnyi citromlé. Mikor kérdeztem tőle, hogy használ-e, azt mondta: Ha nem hányod ki, akkor igen! 😂 De neki ez használt anno!
Köszi a tippeket :) Hát a sós víztől lehet kidobnám a taccsot 😀 A citromleves kávét kipróbálom, nem lehet olyan rossz :)
Utolsó, igen vannak homeopátiás szerek migrénre, lehet nem veszi el teljesen de nekem már az is valami ha csak enyhül a fájdalom. Nem muszáj mindenkinek hinnie benne, ez egyéni.
Homeopatia = Placebo, ergo hasznal!
Ha mar ugy sincs otthon, menj el a gyoygszertarba, a patikus tudja melyiket ajanlja!
Én sosem mertem megkóstolni a citromos kávét. Igaz, 10 évente egyszer van migrénszerű fejfájásom szerencsére. De ahogy mondtam, exemnek mindig használt.
Majd írd meg, használt-e? ;-) Sok sikert!
Jajjj, megint lemaradt...
Nem sós víz! Só és utána egy pohár víz! Más... Úgy kevésbé borzasztó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!