36 hetes vagyok. Kb.2 órája egyfolytában mensis érzésem van, erős nagywc érzéssel. Olyan mint a menstruáció előtti napokban mikor megakar jönni. Ez még csak jóslófájás lehet?
Figyelt kérdés
Nem időközönként jön, és nem múlik el.Egyfolytában érzem, hogy enyhébb, hol erősebb.Szerintetek mire számíthatok?Lezuhanyoztam, amíg a vízsugár érte a derekam addig jobb volt.De aztán ismét éreztem.Nem merek belefeküdni meleg vízbe, mert 2100-as a méhszájam.
Köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 5. 20:34
11/11 A kérdező kommentje:
Hát, sikerült pár órát aludnom...Reggel ok volt, de most ismét fájdogál.Jelenleg csak a mensis érzés jelentkezett, a nagywc-s fájdalom elmarad.Lehet, hogy megzavart ez a fránya front, az imént szakadt le az ég itt nálunk, ömlött az eső.Remélem nem erősödnek a fájdalmak, szeretném ha nőne még a manócskám.Köszönöm az érdeklődést.:)
2010. júl. 6. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!