Peppuh kérdése:
9-én nő dokinál voltam megvizsgált.!? 13napos késésnél tartok vasárnapi teszt halvány pozi ma délutáni erős pozi hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
A doki nem látott semmit amikor uh nézett azt mondta 2héten belül megfog jönni.. Vasárnap teszteltem halvány pozi ma munka után szintén 3korul az erős pozi.. Hogy lehet az hogy nem látott semmit mégis pozitív a teszt. Később volt a beagyazodas? Lehetséges ez?2019. ápr. 24. 19:07
1/8 anonim válasza:
En a pozitiv teszt elott 1 hettel voltam nodokinal. Azt mondja lehet nem volt peteeres.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű hogy utána volt beagyazodas? Mert én attól félek hogy nehigy méhen kívüli legyen.. Már 3 éve próbálkozunk a baboval.
2019. ápr. 24. 19:14
3/8 anonim válasza:
Szerdai vagy csutortoki nap voltam, es szombat vasarnap ereztem a beagyazodast.
Koran nem latnak meg semmit.
4/8 anonim válasza:
24-e van. Ha 13 napja késik, akkor csak 11-én kellett volna megjönnie. Szerinted mégis mit kellett volna látnia az orvosnak 2 nappal a várható vérzés előtt?
Elárulom: semmit.
5/8 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondta a doki hogy megvan vastagodva a nyalkahartya 2heten belül megjon.. Vagy valami ilyesmit mondott hogy lassan levalik és megjon a vérzésem.. Bocsi hogy így butáskodok de feszült voltam és nem is nagyon értettem mit mond mivel kellemetlenül éreztem magam..
2019. ápr. 24. 19:51
6/8 anonim válasza:
A méhnyálkahártya terhesség és menstruáció előtt megvastagszik. Menstruációval leválik... A doki a megvastagodott méhnyálkahártyat látta, ezért mondta hogy még fog jönni. Azt azért még hozzátehette volna, hogy kivéve ha korai terhesség áll fenn
7/8 A kérdező kommentje:
Hát mivvel össze vissza jött meg már pár hónapja, én nem is számítottam rá.. De 3 év próbálkozás után most mi vagyunk a LegBoldogabbak
🤰👶😊😊
2019. ápr. 25. 16:01
8/8 A kérdező kommentje:
Csak sajnos be igazolodott akkor hogy mehen kivuli Ra 3hetre!! 9hetes babas voltam csak mehenkivuli volt:( azota remenykedem hogy hatha egyszer sikerul a babo :(
2020. okt. 26. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!