Arra lennek kivancsi van e itt koztunk olyan aki 10 hetes . Mik az eddigi tapasztalatai?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 24. 09:48
11/12 anonim válasza:
Én 9 hetes vagyok, nálam még tartanak a rosszullétek, viszont kérdező ne aggódj a vizsgálat miatt, ha ennyire rosszul vagy ,akkor általában valaki odabent éppen nagyon jól érzi magát ;)
Amúgy ez tényleg a világért sem kötekedés, de miért van az, hogy minden olyan kérdéshez, ami a rosszullétek elviselése/enyhülése stb téma köré íródik, legalább egy ember oda írja, hogy neki semmi rosszulléte nem volt. Hát jó nektek, de ez nem releváns tapasztalat nekünk, akiknek viszont van
12/12 A kérdező kommentje:
Hat szerintem mindenki masnal teljesen mashogy van ugy nem vagyunk egyformak jo neki akinek nincs . De egy baba meger mindent :) remelem egeszseges lesz es minden rendben lesz mindegyikunknel :) csak ne lehetne ennyi rossz dolgot olvasni ez a 12 het szerintem a leg idegorlobb nem tudod mi hogy zajlik benned minden rendben lesz e a babaval . Remelem az elkovetkezendo ido egy piciket nyugalmasabb lesz :)
2019. ápr. 29. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!