Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párotok hogy áll a terhesség...

A párotok hogy áll a terhességhez, pocakotokhoz?

Figyelt kérdés
Az én párom nem az a has simogatós fajta.Hiába kérem nézze ahogy mozog vagy fogja.Egyszer egyszer megteszi aztán kb ráun minek fogja megint ugyan olyan mint az előbb volt.Nekem jól esne ha „foglalkozna ” a pocimmal beszélne vele stb de semmi ilyesmi.Nálatok hogy van ez kismamák?33 hetes vagyok amúgy.Lehet én akarok sokat.Azt mondja majd ha kint lesz foglalkozik ő vele eleget majd.
2019. ápr. 24. 00:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Hasonló mint nálad. De van már egy gyerekünk vele se volt az a has simi puszi amire vágytam, de apának nagyon jó.
2019. ápr. 24. 07:59
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Az én férjem sem az a pocaksimizős típus. Néha megsimítja ennyi, majd ha érzi a mozgást izgalmasabb lesz (19. hét), a nagyoknál is ez volt. A legnagyobbal beszélgetett is pocakon keresztül.

Nagyon jó apa ettől függetlenül, mindkét naggyal örömmel és szívesen foglalkozik, születésüktől kezdve!

2019. ápr. 24. 08:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beszelt hozza, az elsonel minden este o kente be a hasam. Es ugy aludtunk hogy kiflibe. En voltam elotte, a keze pedig a hasamon. A magzat mozgasokhoz en huztam oda a kezet, hiszen en tudtam mikor mozog, vagy mutattam neki ha mar latni lehetett🥰
2019. ápr. 24. 08:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfinak kifejezetten vonzó, és szép egy kismama.

Na, az én férjem ezalól kivétel. Ő nem volt oda értem kismamaként, pedig nem híztam bálnává (58 kg voltam a végére), és nem is volt óriási pocakom (98 cm körfogattal mentem szülni).

A terhesség neki mégsem egy ilyen dolog. A pocakomat figyeltük esténként, ahogy kinyomta magát a kislányunk, megsimogatta 'Őt', jókat nevettünk azon, hogy mit művel... de ennyi.

Ha rám nézett, mint nőre, akkor inkább a döbbenet volt rajta, hogy hogyan változok; mintsem csodálat, vagy vonzalom.

Mondjuk ehhez tudni kell azt, hogy a terhesség nekünk egyébként is egy rémálom, mert komoly gondjaim vannak a kihordással. Nekünk mindig csak az aggodalmat hozza; vagy elveszítjük a gyermekünket, vagy épphogy sikerül megmenteni... Szexről már a pozitív teszt pillanatától le vagyunk tiltva. Szóval ez is hozzájárulhat mindehhez.

Egyébként jó apa és férj, csak nekünk a terhesség nem egy rózsaszín mámor...

2019. ápr. 24. 10:14
 15/17 khniki ***** válasza:
100%
Imádja a pocimat. :) Bár még én magam sem érzem a baba mozgását, sokszor simogatja meg, puszilgatja és beszél a bébikéhez. 100%-ban "velem van" a terhesség alatt.
2019. ápr. 24. 11:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan nagy baj ez, mondd el neki hogy jól esne ha szeretgetnéd meg hogy neked milyen fontos máris a gyerek, és akkor hátha jobban átérzi, de az is teljesen érthető hogy mi nők ezt máshogy éljük meg.

Én félidős múltam, nincs még olyan nagy hasam de valamikor eszebe jut a férjemnek és akkor simogatja, puszilgatja. valamikor viszont én mondom neki hogy fogja meg mert mozog. De én is próbálom néha visszafogni magam mert tudom hogy ez neki nem akkor élmény és máshogy érzi.

Legutóbb például azt mondta hogy ő nem tud hozzá beszélni es nem is erőltetné. Részemről ez rendben van, mert tudom hogy ő nehezebben fejezi ki az érzelmeit.

Esetleg ha a babáról beszelgettek az is közelebb tudja hozni őt a kicsihez.

2019. ápr. 25. 00:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat én már amúgy 33hetes vagyok nagy pocakkal körbe 117 cm most lehet igazán látni ahogy helyezkedik ami nekem is új,mozog az egész poci.Nem szeretném kényszeríteni de egy két odasüss mit csinál,és lekési a pillanatot mert épp a telefonját nyomja az kiábrándító azért.
2019. ápr. 26. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!