Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet, hogy más terhesség...

Hogy lehet, hogy más terhességi kort mutat az ultrahang?

Figyelt kérdés

Tudom mikor voltunk együtt, pont a peteérés napján. És előtte 10 nappal. Az 12 hetes uh (ami állítólag pontos) mégis azt mutatta, hogy a peteérés előtt 3 nappal történt a fogantatás. Hogy lehet ez? A 10 nappal azelőtti együttlétből biztos nem fogahatott, mert két orvos is azt mondta, hogy max. 48 órát életképes a spermium.

Van valakinek hasonló tapasztalata?

2010. júl. 5. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ó igen,sajnos nálam is ez van.Utolsó mensim máj 1 de az ultrahangos szerint már 11 hetes vagyok.Viszont nagyon kevés ideig véreztem,2 napig tartott és utána csináltam 1 tesztet ami negatív lett.A következő hónapban nem jött meg ezért megint csináltam egyet és akkor már pozitív lett.Ha mégis 11 hetses vagyok akkor miért nem mutatta ki a teszt?
2010. júl. 5. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Pedig elvileg te most 9 hetes lehetsz. A baba méreteit nem mondta? Abból is lehetne következtetni. Két hét nagyon nagy eltérés! (Nálam csak 3 nap).
2010. júl. 5. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
A spermium extrém esetben akár 3-5 napig is életképes! Mi a pozitív ovuteszt előtt 4 nappal voltunk együtt, aztán nem volt rá lehetőség, nem is reménykedtem, de összejött. Vagyis bőven életképes lehet a spermium 48 óra után is.
2010. júl. 5. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!Első vagyok.De igen mondta.Az első ultrahangra 6 hetesen mentem és akkor 13.2 mm-es volt.Ekkor már ráírták a papíromra,hogy 7 hét 4 napos vagyok/ez 6.hó 10.-én volt/.

Legutóbb jún.23.-án voltam és akkor 22mm-es volt a babucim.

Neked hány mm-es volt ezeken a heteken?

A szomszédom is babát vár és neki 1 héttel számolták túl,pedig nem egy dokihoz járunk,és ő is biztos benne,hogy nem akkor esett teherbe.

2010. júl. 6. 07:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok, csak annyit akartam írni, hogy azt se felejtsd el, hogy az uh egy szubjektív vizsgálat, a gép azt méri, hogy mekkora a távolság a doki által bejelölt végpontok között! Ha picit odébb mozdul a keze, már téved pár napot, akár többet is, hiszen milliméterekről van szó:)
2010. júl. 6. 10:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én is úgy jártam mint az első. Novemberben nem jött meg rendesen vérzés nem is volt csak barnás folyás kb 3 napig. Elmentem a dokihoz azt mondta hormonzavar az augusztusi vetélés miatt. Decemberben már meg sem jött. Minden Uh szerint kb 10 nappal nagyobb Elvileg a héten kezdem 33 hetet de az uh szerint már 34hetes vagyok. Hatalmas a pocakom mindenki azt hiszi nemsoká szülök. Az tuti hogy bent nem marad ha hamarabb meglesz igazam volt és legalább nem kell befeküdnöm:)

Boldog babavárást.

2010. júl. 6. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!