12+5naposan voltam a kombinált teszten. A szonografus mérése szerint a magzati pyelon 1,7mm. Baj lehet?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy ez teljesen normális. Ne aggódjak. De én mégis aggódom kicsit. Azt is mondta hogy ez elég gyakori Főleg a fiú magzatoknal? Ebből már kovetkeztethetek arra hogy fiam lesz? Nem látott még se herezacskot se nagyajkakat.2019. ápr. 23. 18:54
1/4 anonim válasza:
Ha a dokit kérdezted, es szerinte ne aggodj, akkor minek generalsz felesleges feszkot?
Az pedig, hogy főleg fiúgyerekeknél van, nem biztos, hogy fiad is lesz, mert ott az a főleg...
2/4 anonim válasza:
Vese. És oké. A 18. hetin azért kérdezz rá, hogy hogy változott
3/4 anonim válasza:
Tehát rákérdeztél a genetikusnál, akinek ez a szakmája, hogy baj-e, és megmondta, hogy nem az. Erre nem megnyugszol, hanem a vadidegen, látatlanban ítélő és nagyon nem orvos anyukákat (és itt valamelyik nap szülés témában valami 20 éves kissrác osztotta az észt, szóval még csak nem is szülőket) kérdezed a gyakorin. Attól megnyugszol, ha mi mondunk valamit? Szerintem inkább hinni kéne annak az orvosnak, lesz még min idegeskedned a következő 20-25 évben, aggódj azon, amire senki profi nem tud egyértelműt mondani.
4/4 anonim válasza:
Nekem a lányomnál volt pyelon tágulat. Értéket nem tudok. Azt mondtak h nem vészes de a köv uh-on mondjam és nézik. Azt is mondtak h általában ezt 2-3hét alatt kinovik és fiú magzatok esetén gyakoribb. Nekem 100% hogy kislány.(amniocentézis is kimutatta) Következő uh-ra rendeződött a dolog. Azt mondtak meg előtte h ha véletlen marad is egy kis tagulat sincs baj, csak nagyobb odafigyelést igényel. Nyugi!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!