Fáj másnak is ennyire a magzatmozgás? Mi lesz még később?
Harmadik babámat várom. Tény és való, hogy ő most sokkal mozgékonyabb és vannak pontok ahol ha huzgalja a kislábát vagy térdét az kellemetlenebb, de most éjszaka valami igazán furát csinált. 28+5 hetes kismama vagyok és éjszaka arra keltem hogy valami nem oké. Nagyon mocorogott és elgondolásom szerint nyujtozkodhatott vagy kifeszítette magát de nem a szokványos módon. Fejvégű fekvésben van és a lábait annyira felnyomta, mintha ki akarná nyújtani, a gyomrom felé hogy fajdalmamban majdnem felnyogtem (csak nem akartam a párom felkelteni). Oda is kaptam hogy valamit csináljak de ugye nem mertem se picit megnyomni se semmit. Rendesen éreztem hogy tolja fekete a lábait. Sírni tudtam volna. Anno a kisfiam a 39-40heten mindig a bordaimhoz feszítette be magát. Az is rossz volt de ez most valahogy teljesen más. Este óta szinte felek ha mocorog, hogy megint ilyet csinál. Mi lesz még később? Ha még kevesebb helye lesz és még erősebb lesz. Ha masnak volt ilyen/ilyesmi akkor milyen gyakran fordult elő? Mit tudtok csinálni a helyzet valtoztatason kívül? Persze ki kell még bírni 10hetig csak most egy picit tartok a kisbébimtől. 😅
Oltogatásokból nem kérek köszönöm!!!! Akkor inkább lapozz tovább! Köszönöm!
En mar 37+2 hetes vagyok, mostmár kevesebbszer faj, mar nincs akkora helye hogy teljesen kifeszitse magat. Viszont 3-4 hete volt egy olyan mozdulata, hogy a könnyem is kicsordult, azt hittem megfordult, de nem, mert ugyanugy a feje van lent.
Ha “rossz” helyen van, akkor kicsit erősebben simogatom ott a hasamat es elhúzza onnan magat :))
Körülbelül ugyanott mocorog mint eddig. Hát nem tudom. Remélem többet nem csinál ilyet. Én is egyből odatettem a kezem mást sajnos nem tudok tenni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!