Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Benne van valaki facebookon a...

Benne van valaki facebookon a 2019 oktoberi/novemberi babak csoportban?

Figyelt kérdés
Itt valamelyik kerdesnel a kerdezo megosztotta a linkjet, de nem talalom, szeretnek csatlakozni 😊

2019. ápr. 22. 12:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Sokat elmond a csoportról, hogy már 200 alatt titkosították. Marha sok értelme van. Szerintem nem maradtok le semmiről.
2019. ápr. 22. 17:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Hat, ahol az elso gyerekkel voltunk, ott csak 50 korul voltunk, az nagyon csaladias volt, jobban meg tudtuk egymast ismerni, szemelyesen is sokakkal talalkoztam onnan, tobbukkek meg most is gyakran beszelunk, es szerintem az is eleg hamar titkos lett.
2019. ápr. 22. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb az ha nincs többszáz tag valahol.Mi 110en vagyunk,már elég intim dolgokról merünk beszélni egymással,ismerünk mindenkit.Pár hete még beengedtünk pár embert de egyből elkezdtek beszólogatni,lehurrogni azt,aki segítséget mert kérni,vitát indítottak és inkább kiraktuk őket. Ezer kismamás csoport van,ahova mindenkit beengednek..kb 1 napig voltam ilyennek a tagja.
2019. ápr. 22. 18:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor visszaszívom, nem tudtam, hogy ezek amolyan barátkozós csoportok. Akkor tényleg jobb a kevesebb.
2019. ápr. 22. 18:27
 15/16 anonim ***** válasza:
35%

Hat nem tudom, azert eleg elkeserito, hogy 200alatt lezartak. Most akkor csináljunk ujat? En is szeretnek megismerni pl. ekkora babas anyukakat de eselyem sincs így pedig aztan en nem szolok be meg hurrogok le senkit. Lanyomeban meg mar lassan 3evesek a gyerekek az mas teszta.

Amugy azoktol a mindenkit beengednek csopprtoktol en is hanyok. Tele van nagyon gaz novel, egy ilyennek par hetig tagja voltam, de kiakadtam amikor egyfolytaban veszekedtek.

2019. ápr. 22. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Csinálni kell egy újat és kész,nem nagy dolog...Nem nagy dolog.A lányommal a csoport 30 főnél lett titkos a 12. Héten.A második trimesztertől kezdve már azért elökerültek olyan dolgok amiket nem osztottunk volna meg olyanokkal akik csak sunyin olvasgatnak.100 fő fölötti csoportba már keveredhetnek kamu személyek is stb.
2019. ápr. 28. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!