Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mennyire káros a magzatra?

Ez mennyire káros a magzatra?

Figyelt kérdés

A családomban mindenki dohányzik, én nem.

Ha cigiznek inkabb az udvar másik felében vagyok vagy bejövök a házba. De néha így is néha beszívom a füstöt pl. Ha kimegyek az ajtón és ott cigiznek. Hetente 3-4x kb. egy pillanatra. Ez mennyire káros?

2019. ápr. 21. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Annyira kb. mint, amikor az utcan setalgatsz csucsforgalomban... (nem szamottevoen, nagyjabol semennyire)
2019. ápr. 21. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A stressz károsabb.
2019. ápr. 21. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Ennyi még nem káros
2019. ápr. 21. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a passzív dohányzás sokkal károsabb mint az aktív.
2019. ápr. 22. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:

De nem all ott mellettuk es nem egy helyiségben szivjak a kismamaval. Ez nem passziv dohanyzas. A legszennyezes jobban karositja nehany telepulesen, mint az amit leirt.

Akkor most az utcan ha elmegy mellettem egy dohanyos kezdjek el rettegni, vagy ha nyitott ablaknál alszom es a hazunk elott valaki elsetal egy cigivel? (igen, erzem es undorito a szaga de ettol felni is eleg badarság lenne)

2019. ápr. 22. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha bent nem szoktak dohányozni, tehát nincs beivódva mindenbe a nikotin, akkor szerintem nem olyan vészes - persze azért káros. Inkább az rossz, ha a gyerek is ebbe fog felnőni - sok szülőt, nagyszülőt látok babakocsit tolva dohányozni, és hát csak a széljárástól függ, hogy kire száll épp, de ha én valaki mögött járva jó pár méterre is szívom vele pár saroknyit, akkor tuti, hogy a gyerek is kap sokszor belőle, hiába tartják el szerintük messzire.
2019. ápr. 22. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!