Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességkor a pocak mérete,...

Terhességkor a pocak mérete, hizás, ruhaméret növekedése, mit kiván a nő miktől függ?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Genetikától főleg, a kívánósság hormonális változásoktól is, de attól is, hogy mennyire engedi el magát ilyenkor az anyuka, mennyire tekint az állapotára úgy,hogy most járnak neki olyan dolgok is,amik addig nem.
2019. ápr. 20. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Még 1 nőnél is változhat terhességről terhességre. Nekem a nagyobbik fiammal alig volt pocim, mikor szülni mentem, elősször azt hitték, hogy 20on akárhányadik hétben lehetek. A kisebbiknél pedig tudom jókora hasam lett, alig vártam kijöjjön már.

Viszont mind a kettőnél nagyon csokis voltam, a férjem úgy dugta előlem már :D

2019. ápr. 20. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:
48%
A kívánósság baromság. Gdm-es kismama voltam, kivánhattam én bármit, nem szolgálta volna a baba érdekét, ha meg is eszem.
2019. ápr. 20. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Hormonoktol szerintem. Anyukam 20-25 kilokat hizott mi dket varandossaganal, ram valahogy “forditva” hat, meg a szoptatas is, en fogytam az elsonel meg a masodiknal is kicsit az elso trimeszterben, pedig alapbol vekony vagyok, aztan lett egy nagy hasam, es annyi, meg a ruhaimat sem kellett szinte lecserelnem, mert semmi mas nem valtozott, osszesen 10 kilot szedtem fel, ebbol 4,3 volt a baba... Szoptatas alatt tovabb csokkent a sulyom. Nalam szerintem a hormonjaim tehetnek rola. A szoptatas gyakorisaga csak 2 eves koraban ritkult, akkor jottek vissza a kilok, es lettem annyi, mint amennyi alapbol szoktam lenni, mikor mar 6-7 ora rendszeresen kimaradt ket szopi kozott.

Nalam emelyges volt csak, meg most a masodiknal minimalis hanyas, de tudtam, illetve tudok barmit enni. A kiegyensulyozott taplalkozasra odafigyeltem/odafigyelek, de volt olyan, hogy 3 napig csak az instant krumplipuret kivantam, de ez csak az elso trimeszterben :)

2019. ápr. 21. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!