Terhességkor a pocak mérete, hizás, ruhaméret növekedése, mit kiván a nő miktől függ?
Még 1 nőnél is változhat terhességről terhességre. Nekem a nagyobbik fiammal alig volt pocim, mikor szülni mentem, elősször azt hitték, hogy 20on akárhányadik hétben lehetek. A kisebbiknél pedig tudom jókora hasam lett, alig vártam kijöjjön már.
Viszont mind a kettőnél nagyon csokis voltam, a férjem úgy dugta előlem már :D
Hormonoktol szerintem. Anyukam 20-25 kilokat hizott mi dket varandossaganal, ram valahogy “forditva” hat, meg a szoptatas is, en fogytam az elsonel meg a masodiknal is kicsit az elso trimeszterben, pedig alapbol vekony vagyok, aztan lett egy nagy hasam, es annyi, meg a ruhaimat sem kellett szinte lecserelnem, mert semmi mas nem valtozott, osszesen 10 kilot szedtem fel, ebbol 4,3 volt a baba... Szoptatas alatt tovabb csokkent a sulyom. Nalam szerintem a hormonjaim tehetnek rola. A szoptatas gyakorisaga csak 2 eves koraban ritkult, akkor jottek vissza a kilok, es lettem annyi, mint amennyi alapbol szoktam lenni, mikor mar 6-7 ora rendszeresen kimaradt ket szopi kozott.
Nalam emelyges volt csak, meg most a masodiknal minimalis hanyas, de tudtam, illetve tudok barmit enni. A kiegyensulyozott taplalkozasra odafigyeltem/odafigyelek, de volt olyan, hogy 3 napig csak az instant krumplipuret kivantam, de ez csak az elso trimeszterben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!