Moon1234 kérdése:
Bromocriptint szedett valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nőgyógyaszom írt fel nekem bromocriptint kb 1 hónapja mert rossz volt a hormonom valami magas valami alacsony volt. Múlt héten csináltam tesztet kb 3-at és mind pozitív lett szombaton 2-t vasárnap reggel 1-et. (azért csináltam ennyit mert nem hittem le :D ) utoljára még egyet vettem ami digitális volt az is pozitív lett és kiírta hogy 3+ kb 3-4 hetes lehetek de majd a doki megmondja :)A melleim nagyon fájnak alig bírok hasra feküdni mert nagyon fáj. Az lenne a kérdésem hogy valaki szedett már Bromocriptint? és neki is segített? Velem most a doki abba hagyatta . Pénteken megyünk dokihoz de addig nagyon izgulunk Párommal :)2019. ápr. 14. 16:41
1/14 anonim válasza:
Off, d3 az nem tejapasztó szer? Mire kaptad?
2/14 anonim válasza:
Biztos magas a prolaktin szintje. Az akadályozza a teherbeesést.
3/14 A kérdező kommentje:
Magas volt az ösztradiol szintem arra kaptam
2019. ápr. 14. 18:11
4/14 A kérdező kommentje:
Igen a progeszteronomis magas volt
2019. ápr. 14. 18:12
5/14 anonim válasza:
A progeszteron meg a prolaktin nem ugyan az.
6/14 A kérdező kommentje:
Igen igaz bocsi :D mindig összekeverem a kettőt.
2019. ápr. 14. 20:33
7/14 anonim válasza:
Igen en szedtem! 12. Hetig nem szabad abbahagyni mert vetelest okozhat. Én 12. Hetig szedtem és fokozatosan hagytam el. Fura h téged leallitott. Engem meddőségis doki kezel
8/14 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz gond hogy abbahagytam, pénteken megyünk a dokihoz csak elmondja hogy mi legyen utána
2019. ápr. 14. 21:06
9/14 anonim válasza:
Elsô terhessègemkor az akkori orvos abbahagyatta velem a pozitív teszt utàn 1 hèttel. Màsodik terhessègemkor (màsik orvos)!a 12. hèttôl fokozatosan àllította le a szedèsèt.
Egyik esetben sem volt baj.
10/14 A kérdező kommentje:
Ez egy meg nyugtató válasz :) köszönöm szépen 😊
2019. ápr. 14. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!