Gyöngyös, Hatvan melyik nőgyógyászhoz érdemes menni?
Figyelt kérdés
Fontos,hogy kedves,figyelmes és ne legyen durva
Köszönöm
2019. ápr. 10. 22:38
1/6 anonim válasza:
Gyöngyösön sok jó nőgyógyász van. Én Dr. Szelva Istvánnál szültem októberben, de már régóta hozzá járok.
Nagyon megvagyok vele elégedve minden téren.
2/6 anonim válasza:
Gyöngyösön szinte bármihez. Papp stílusa kifogásolható, de szakmailag ő is nagyon jó
3/6 anonim válasza:
Na én meg pont Szelvát nem ajánlom senkinek! Kedvesnek mondhatjuk, de a figyelmesség nagyon távol áll tőle - durvaság meg -> ezzel a résszel is találkoztam mindkét szülésnél, hülye voltam, hogy másodjára is hozzá mentem, de utálok orvost keresni
4/6 anonim válasza:
Sajnos nincs jó nőgyógyász a környéken. Sok rossz tapasztalat alapján mondom.
Nem a stílus, vagy a hozzáállás miatt, hanem a szakmai tudás hiánya miatt. Egy sima szülésre, sima szűrésre bárkihez mehetsz, arra bőven megfelelnek és van, amelyik kedves is. De nálam ez soha nem volt szempont.
De, ha komolyabb problémád van, vagy esetleg kétségek merülnek fel a magzat egészségével kapcsolatban, keress tapasztaltabb orvosokat.
De lehet, hogy csak én jártam pórul velük.
Jó egészséget!
5/6 anonim válasza:
Én is szelva istvánhoz járok gy[ngyösre én megvagyok vele elégedvs de papp sokin kíbül kb mindenkit ajánlanék
6/6 anonim válasza:
Hatvanban nagyjabol mindenkinek voltam mar sajnos. A foorvost mondjak, hogy jo, de nala pont nem voltam. A szakrendeloben most csak a Darwish rendel. Nekem nem jott be a stilusa sem, a szakmai tudasa egyaltalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!