Nem volt 12. heti ultrahangom,15. héten lesz a következő. Már úgy elújságolnám mindenkinek a hírt, vagy várjak még?
Itthon, Magyarországon én nagyjából kéthetente mentem, a kötelezők és a papírok dokinak mutatása miatt. Megjegyzem, sztk alapon.
Én magamból indulok ki és én elmondanám. De ezt neked kell tudnod, hogy neked mi a jó.
Én pl 6 hetesen mondtam el a szűk családi körnek, munkahelyen 12-14 héten. Azért tettem meg korán, mert úgy voltam vele, hogy ha ne adj isten valami történik, akkor 1: nem titkolom el, hogy baj történt, 2: a kis élet addigi életét együtt örültük, együtt voltunk boldogok miatta. Lehet hogy butaság, de én eléggé család centrikus vagyok így nem volt kérdés, hogy elmondjam-e korán.
Viszont te ismered magad, te tudod, hogy mi miatt gondolkodsz ezen a kérdésen.
És nem mellesleg 13 hetesen már nagyon ügyesek vagytok! Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!