Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok, eddig még...

19 hetes vagyok, eddig még nem voltam csak ultrahang vizsgálaton, ugyértem kézzel még nem vizsgálták a méhszájat ez baj?

Figyelt kérdés
most a 18 hetes uh-n a dokim azt mondta a 28-32 héten menjek, szerintetek elég ha akkor szólok neki hogy nem kéne e megnéznie? vagy normális ez? ugytudom a 22 héten szoktak csinálni, vagy nem mindig? kinek hogy volt ez? nem azért nem bánom ha nem muszáj hogy még nem nézte meg, mert 2X vetéltem el igaz 5-6 hetes korokban, nem bánom ha nem bolygatnak.
2008. nov. 10. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy szokás, de engem a nőgyógyászom minden egyes alkalommal megvizsgál kézzel is, és a 18-ik héten egy rákszűrést is csinált, biztos, ami biztos
2008. nov. 10. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
szia én 9 hetes vagyok és nekem azt mondta a doki hogy majd félidőben csinál rákszűrést addig nem piszkál hagy erősödjön a terhesség valószínű hogy téged is ezért nem vizsgálnak főleg hogy már volt vetélésed
2008. nov. 10. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem a 24. héttől 4 hetente vizsgál.

De megvizsgált az 5-8-12. héten is.

2008. nov. 10. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:

A legelején megvizsgált, aztán csak most a vége felé.Ne aggódj, ha minden rendben van.

37hetes kismami

2008. nov. 10. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
szia én 37 hetes vagyok és kb. a félidőben volt egyetlen méhszáj vizsgálatom azóta kézzel nem nézte a doki, de az UH-n látszik a belső méhszáj azt nézték! Tegnap voltam dokinál de kézzel nem nézte most sem, azt mondta nem szeretik bolygatni ott a dolgokat nehogy baj legyen!
2008. nov. 11. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!