Miért görcsöl a hasam, nem jelez bajt? 13hkm
Figyelt kérdés
2019. ápr. 5. 22:01
1/10 anonim válasza:
Vérzés nincs? Mennyire görcsölsz? Én megnézetném magam uh-n. Magnéziumot szedsz?
2/10 A kérdező kommentje:
Vérzés nincs. Hétfőn az uh-n minden rendben volt. Szedek magnéziumot!
2019. ápr. 6. 00:09
3/10 anonim válasza:
Nekem azt mondták az UHn, hogy a görcs normális. Azt jelzi, hogy nő a méhed. A doki azt mondta, ha a görcs mellé vérzés is társul, vagy nagyon erős a görcs, akkor irány a rendelő.
4/10 anonim válasza:
Az első trimesztert végig görcsöltem hiába szedtem magnéziumot. Most is van hogy görcsölök pedig már 16 hetes vagyok. Az uh-on mindent rendben találtak szépen fejlődik
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nektek! :)
2019. ápr. 6. 12:24
7/10 A kérdező kommentje:
néha jobban, néha kevésbé fáj,remélem nem lesz baj.
2019. ápr. 6. 14:14
8/10 anonim válasza:
Lehet a front miatt is, a héten nekem is sokat fájt a hasam. Még csak 11hetes vagyok. Amíg nincs vérzés, barnázgatás addig nyugodj meg és pihenj sokat!
9/10 A kérdező kommentje:
Valóban lehet, remélem csak azmiatt van :) Boldog babavárást neked!
2019. ápr. 6. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!