Szedhetek-e Semmicilin kapszulát a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
9 hetes kismami vagyok.Húgyuti fertőzést állapítottak meg nálam a vizeletemből,a háziorvosom Semmicilin-t írt fel.A gyógyszerész szerint sok kismamának szoktak ezt felírni,eddig még nem volt baj,de én azért kicsit félek.Köszi előre is a válaszokat.2007. dec. 6. 12:13
1/3 anonim válasza:
Elvileg a penicillinek szedhetőek terhesség alatt, de azt javasolnám, hogy feltétlenül konzultálj erről a nőgyógyászoddal, mert az a lényeg, nem pedig amit a háziorvos mond. Ez nem a háziorvosok ellen szól, de a nőgyógyászodnak mindenről tudni kell, amit beveszel.
Konzultálj, és akkor nem fogsz lelkizni rajta.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a háziorvosod tudja, mit csinál. Én pld. pont úgy jártam, hogy szedtem egy bizonyos gyógyszert amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. A nőgyógyászt kérdeztem meg és azt felelte, hogy minden gyógyszerről a szakorvossal, vagy a háziorvossal konzultáljak, mert ők jobban értenek hozzá.
3/3 anonim válasza:
Én szerintem az lenne a legjobb megoldás ha megkérdeznéd telefonon vagy levélben Dr. Czeizel Endrét, ha biztosra akarsz menni. Hihetetlen magas a szaktudása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!